Hefmecin toimitusjohtajaMarko Leutonen. Johtajaklubista uutta näkökulmaa liiketoimintaan.

Hefmec: Johtajaklubista uutta näkökulmaa liiketoimintaan

Johtajaklubi on tuonut Hefmecille uutta virtaa asiantuntijaorganisaation johtamiseen ja auttanut tulevien kehityshankkeiden fokusoinnissa.

Hefmecin toimitusjohtaja Marko Leutonen kertoo, että Johtajaklubin tapaamisista on löytynyt uusia oivalluksia työarkeen. Klubitapaamisten vinkit ja toimintamallit onkin hyödynnetty Hefmecissä aktiivisesti.

– Etätyö, lähityö, asiakastapaamiset ja ihmisten kohtaamiset on suunniteltava liiketoiminnan näkövinkkelistä. Keväällä klubissa puhuneen aivotutkija Katri Saarikiven vinkit on mukautettu meillä käyttöön ja tärkeäksi osaksi koulutusaineistoja. Nämä asiantuntijaorganisaation johtamiseen liittyvät ideat ovat olleet huikeita oivalluksia, joista olemme saaneet jo asiakkailtamme kiitosta, Leutonen kertoo.

Hefmecissä työskentelee 30 asiantuntijaa tuotantotekniikan investointiprojekteissa. Yrityksestä löytyy projektipäälliköt ja -insinöörit investointihankkeisiin ja lisäksi yritys tekee mekaniikka-, kone- ja laitesuunnittelua sekä lujuuslaskentaa. Vuonna 2004 perustetun Hefmecin vahvuutena on kyky luoda valmistavalle teollisuudelle uusia työmenetelmiä ja työvälineitä, joilla voidaan saavuttaa merkittävää kilpailuetua.

Leutosen mukaan Hefmecissä on hyödynnetty Johtajaklubin oppeja myös perehdyttämisessä ja viestinnässä sekä tulevien kehityshankkeiden fokusoinnissa.

– Perehdytys on meillä mennyt ihan uusiksi ja tarinankerronnan voima – ja taito – on nykyään meillä osana viestintää. Ideat ovat tulleet klubitoiminnasta, Leutonen hehkuttaa.

Verkostosta saatava vertaistuki tuo virtaa

Leutonen ammentaa ideoita omaan johtamiseensa verkostojen kautta saatavasta vertaistuesta.

– Johtajaverkosto on avannut uusia näkökulmia. Klubitapaamiset ovat auttaneet minua johtajana näkemään yrityksemme nykytilanteen uudesta perspektiivistä On hyvä vertailla muiden johtajien kanssa johtajakokemuksia. Se voimaannuttaa ja antaa boostia omaan työhön, Leutonen sanoo.

Juuri nyt on oikea aika liittyä mukaan Johtajaklubiin

Toimitusjohtaja, päällikkö ja esimies – kauppakamarin johtajaklubilta saat sparrausta ja mentorointia toisilta samassa asemassa työskenteleviltä ammattilaisilta. Yli 100 jäsenemme joukosta löytyy laajasti ammattitaitoa ja osaamista eri toimialoilta ja johtajuuden tasoilta. Vuoden aikana voit hyödyntää 10 fasilitoitua klubitapaamista ja neljä yritysvierailua. Aiheina ovat talous, HR, myynti ja johtajuus laajasti eri näkökulmista.

Valitse itsellesi sopivat klubitapaamiset tai osallistu vaikka kaikkiin! Kauppakamarin johtajaklubi toimii myös etänä! Voit liittyä klubiin Kauppakamarikaupassa.

Johtajaklubista lisätietoa tuottaja Ulla Rossilta, p. 040 521 7620, ulla.rossi@helsinki.chamber.fi

Lue myös

Satu Salonen: Vastaanottavuus on monimuotoisen työyhteisön perusta

Maahanmuuton merkitys korostuu osaavan työvoiman saatavuuden kannalta, kun työikäinen väestö vähenee. Moni yritys on uuden...

Liikehuoneiston vuokralainen ja omistajanvaihdos

Vastaus kysymykseen löytyy liikehuoneistonvuokralain (LHVL) 31 §:stä. Siihen on kirjoitettu vanha sääntö: ”Kauppa ei riko vuokraa”. Sääntö...

Porvoon Ennakointikamarissa piirrettiin uusia urapolkuja

Duunarista dosentiksi? Kyseinen urapolku on ollut Suomen koulutusjärjestelmän ansiosta aina mahdollinen, mutta toteutunut lopulta varsin harvojen kohdalla....