Kauppakamarin Johtajaklubi

Kauppakamarin Johtajaklubista näköalaa, tietoa ja verkostoja

Keskon Lounais-Suomen aluejohtaja Lauri Inna liittyy kauppakamareiden Johtajaklubiin innostunein mielin. Hän uskoo saavansa verkoston kautta sparrausta ja kuulevansa näkemyksiä muun muassa käynnissä olevista muutostrendeistä.

Mielenkiintoa herättää jo etukäteen ajatusten ja näkökulmien vaihto, kun klubilaiset tulevat niin monilta elinkeinoelämän suunnilta. ”Kuplien puhkaisua”, kuten Lauri Inna hyvin toteaa.

– Jatkuva oppiminen on itselleni tärkeää. Johtajaklubin korkeatasoinen ohjelma ja esiintyjät lupaavat mielenkiintoisia hetkiä.

Keskon Lounais-Suomen aluejohtaja Lauri Inna.
(kuva Jarno Lindholm)

Inna on aktiivinen vaikuttaja ja mukana monissa eri yhteisöissä ja toiminnoissa. Hän on Turun kauppakamarin hallituksessa ja on myös kauppavaliokunnan varapuheenjohtaja. Inna kuuluu muun muassa sekä Turun Kauppakorkeakoulun että Turun ammatti-instituutin tukisäätiöön sekä uusimpana Turun yliopiston neuvottelukuntaan, jossa hän toimii varapuheenjohtajana.

Työura kohti nykyisiä tehtäviä, Keskon aluejohtajaksi, on ollut mielenkiintoinen. Urapolulta löytyvät toimet kuntajohtajana ensin Punkalaitumella, sitten Hattulassa ja viimeksi Salossa. Inna on ollut mukana muun muassa Nokia-aikakauden jälkeisen Salon kaupungin kehitystyössä vuosina 2017–2020.

Hyvässä muistissa ovat myös investoinnit Lounavoiman perustamiseen liittyen, akkutehtaan saaminen Suomeen ja Tunnin juna -hankkeen aktiivinen eteenpäin vienti.

Näiden lisäksi uraan liittyvät myös viestintäpäällikön tehtävät Teollisuuden Voimassa sekä Puolustusvoimien eri tehtävät Kosovossa, Afganistanissa, Afrikassa ja Mikkelissä.

Noin vuosi kaupan alalla

Hallinnointi ja organisaatioiden johtaminen ovat tuttuja noin vuosi sitten kaupan alalle siirtyneelle Innalle. K-ryhmän alueellisessa johdossa Inna vastaa Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Ahvenanmaan päivittäistavarakaupasta.

– Kuntapuolella on ollut keskeistä mahdollistajan rooli. Nyt olen siirtynyt myös tekijän rooliin. Työn ja turvan rakentaminen on työssäni tärkeää. Johtajaklubin kautta toivon olevani uuden tiedon virrassa kiinni ja siellä, missä keskusteluja tästä hetkestä ja tulevaisuudesta käydään, sanoo Inna.

Johtajaklubi

Kauppakamarin johtajaklubi on ainutlaatuinen luottamusverkosto kaikenkokoisten organisaatioiden johtajille, päälliköille ja avainhenkilöille. Seuraava infotilaisuus klubista kiinnostuneille on tiistaina 27.4.

Lue lisää ja liity mukaan johtajaklubiin

 

Lue myös:

Twitterin kautta peilataan suomalaisen johtajuuden arvoja

Some on ehkä eniten muuttanut viestintäympäristöämme. Näyttäisi, että uusia kanavia perustetaan eniten nuorten käyttäjien toiveita täyttämään. Käytössämme ei ole yhtä viestintäkanavaa, jonka kautta tavoittaisi suoraan kaikkia suomalaisia. On kuitenkin monimutkaisia viestiketjuja.
Edellinen artikkeli Kausityölaki uudistuu 17.6.2021 Seuraava artikkeli Keskuskauppakamari: Rokotusjärjestystä muutettava pikaisesti ja rokotukset painotettava pahimmille epidemia-alueille – hyödyt suuret sekä terveydelle että taloudelle