HHJ-tutkinnot käynnissä – ensimmäistä kertaa etänä ja huipputuloksin

HHJ-tutkinnot käynnissä – ensimmäistä kertaa etänä ja huipputuloksin

Hyväksytty hallituksen jäsen HHJ-tutkinto järjestettiin 31. elokuuta Tampereella historiallisesti ensimmäistä kertaa etänä. Ensimmäistä kertaa tutkinnosta kirjautettiin myös täydet pisteet – huippuosaajia oli kaikkiaan viisi.

– Sekä striimaus että kokeen suorittaminen verkkopalvelussa onnistuivat mainiosti. Chatissa kommentit seminaariosuuden toimivuudesta olivat pelkästään kiittäviä, kertoo HHJ-rehtori, Tampereen kauppakamarin johtaja Juha Koski.

Tutkintoon ilmoittautui 467 henkilöä, joista 393 palautti ennakkotehtävät. Hyväksytysti ne suoritti 391 henkilöä, ja he saivat kutsun tutkintopäivään. Tutkintoon osallistui 370 henkilöä, ja sen läpäisi hyväksytysti 352.

Tällä kertaa 60 kysymystä sisältäneen monivalintakokeen korkeimman pistemäärän, 60, saavutti viisi HHJ-kokelasta.

Tämä oli 26. tutkinto, ja täysiin pisteisiin päästiin nyt ensimmäistä kertaa HHJ-tutkinnon historiassa. Aikaisempi ennätys oli 59 pistettä. Hyväksymisrajana oli 45 pistettä, Koski jatkaa.

HHJ-tutkintoon voi osallistua suoritettuaan HHJ-kurssin. Tutkinnolla mitataan yleisellä tasolla hallitustyöskentelyn osaamista. Tutkintoon saa hyvän pohjan HHJ-kurssilta, omaehtoisesta hallitustyön harjoittamisesta sekä tutkintoon valmentavista ennakkotehtävistä.

Historiallinen HHJ-tutkinto, ensimmäistä kertaa etänä ja huipputuloksin.


HHJ-kursseista löydät lisätietoa KauppakamariKaupasta

Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ®) -kurssi sopii niin hallitustyöskentelyn aktivoimiseen kuin sen kehittämiseenkin. Kurssista on hyötyä hallitustyötä jo tekeville ja sitä vasta harkitseville. Kurssi auttaa myös yrittäjiä ja yritysjohtajia saamaan hallitustyöskentelystä aiempaa enemmän irti, kertoo palveluliiketoiminnan johtaja Antti-Pekka Hulkko Helsingin seudun kauppakamarista.

Syksyn koulutukset jo lähes täynnä, keväällä tilaa

HHJ-tutkinnon kuten lähes kaikki muutkin kauppakamarin koulutukset voi suorittaa joustavasti etänä, mikä sopii erinomaisesti tähän hetkeen, tai paikan päällä.

HHJ-koulutukset ovatkin nyt suositumpia kuin koskaan. Meillä on jäljellä pari paikkaa 28.9. alkavalle perheyritysten HHJ-kurssille ja sen jälkeen seuraavat vapaat paikat ovatkin tammikuun kurssilla, kertoo palveluliiketoiminnan johtaja Antti-Pekka Hulkko Helsingin seudun kauppakamarista.

Lisätietoja:
Palveluliiketoiminnan johtaja,
Antti-Pekka Hulkko,
Helsingin seudun kauppakamari,
antti-pekka.hulkko@helsinki.chamber.fi,
p. 050 343 1574


HHJ-tutkinnon hyväksytysti suorittaneita ja HHJ-nimityksen käyttöoikeuden saaneita on kaikkiaan jo 4 704. HHJ-kurssin käyneitä on jo yli 10 000, joten noin 45 prosenttia on suorittanut myös tutkinnon.


 

Lue myös

Helsingin seudun kauppakamari mukana SuomiAreenassa

Kauppakamari on vaikuttamassa osaajapulan ratkaisuihin ja tuo SuomiAreenan MTV-lavalle Kuinka ratkaisemme osaajapulan -keskustelun yhteistyössä Uudenmaan liiton kanssa 28.6.2023 klo 12–12.45.

#Hallitusmatka on tullut päätökseen

Nuoren polven tekijä Jaakko Sahimaa on lähtenyt hallitusmatkalle. Matkallaan hän on tutustunut hallitustyöskentelyyn kauppakamarin HHJ – Hyväksytty hallituksen jäsen -koulutuksessa.

#Hallitusmatkalla – matka jatkuu

Jaakko Sahimaa on yrittäjä, vaikuttaja ja organisaatiopsykologi. Hallitusmatkan Sahimaa tekee kauppakamarin opastuksella. Mistä on toimiva hallitustyöskentely tehty?...