HHJ-tutkinnot käynnissä – ensimmäistä kertaa etänä ja huipputuloksin

HHJ-tutkinnot käynnissä – ensimmäistä kertaa etänä ja huipputuloksin

Hyväksytty hallituksen jäsen HHJ-tutkinto järjestettiin 31. elokuuta Tampereella historiallisesti ensimmäistä kertaa etänä. Ensimmäistä kertaa tutkinnosta kirjautettiin myös täydet pisteet – huippuosaajia oli kaikkiaan viisi.

– Sekä striimaus että kokeen suorittaminen verkkopalvelussa onnistuivat mainiosti. Chatissa kommentit seminaariosuuden toimivuudesta olivat pelkästään kiittäviä, kertoo HHJ-rehtori, Tampereen kauppakamarin johtaja Juha Koski.

Tutkintoon ilmoittautui 467 henkilöä, joista 393 palautti ennakkotehtävät. Hyväksytysti ne suoritti 391 henkilöä, ja he saivat kutsun tutkintopäivään. Tutkintoon osallistui 370 henkilöä, ja sen läpäisi hyväksytysti 352.

Tällä kertaa 60 kysymystä sisältäneen monivalintakokeen korkeimman pistemäärän, 60, saavutti viisi HHJ-kokelasta.

Tämä oli 26. tutkinto, ja täysiin pisteisiin päästiin nyt ensimmäistä kertaa HHJ-tutkinnon historiassa. Aikaisempi ennätys oli 59 pistettä. Hyväksymisrajana oli 45 pistettä, Koski jatkaa.

HHJ-tutkintoon voi osallistua suoritettuaan HHJ-kurssin. Tutkinnolla mitataan yleisellä tasolla hallitustyöskentelyn osaamista. Tutkintoon saa hyvän pohjan HHJ-kurssilta, omaehtoisesta hallitustyön harjoittamisesta sekä tutkintoon valmentavista ennakkotehtävistä.

Historiallinen HHJ-tutkinto, ensimmäistä kertaa etänä ja huipputuloksin.


HHJ-kursseista löydät lisätietoa KauppakamariKaupasta

Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ®) -kurssi sopii niin hallitustyöskentelyn aktivoimiseen kuin sen kehittämiseenkin. Kurssista on hyötyä hallitustyötä jo tekeville ja sitä vasta harkitseville. Kurssi auttaa myös yrittäjiä ja yritysjohtajia saamaan hallitustyöskentelystä aiempaa enemmän irti, kertoo palveluliiketoiminnan johtaja Antti-Pekka Hulkko Helsingin seudun kauppakamarista.

Syksyn koulutukset jo lähes täynnä, keväällä tilaa

HHJ-tutkinnon kuten lähes kaikki muutkin kauppakamarin koulutukset voi suorittaa joustavasti etänä, mikä sopii erinomaisesti tähän hetkeen, tai paikan päällä.

HHJ-koulutukset ovatkin nyt suositumpia kuin koskaan. Meillä on jäljellä pari paikkaa 28.9. alkavalle perheyritysten HHJ-kurssille ja sen jälkeen seuraavat vapaat paikat ovatkin tammikuun kurssilla, kertoo palveluliiketoiminnan johtaja Antti-Pekka Hulkko Helsingin seudun kauppakamarista.

Lisätietoja:
Palveluliiketoiminnan johtaja,
Antti-Pekka Hulkko,
Helsingin seudun kauppakamari,
antti-pekka.hulkko@helsinki.chamber.fi,
p. 050 343 1574


HHJ-tutkinnon hyväksytysti suorittaneita ja HHJ-nimityksen käyttöoikeuden saaneita on kaikkiaan jo 4 704. HHJ-kurssin käyneitä on jo yli 10 000, joten noin 45 prosenttia on suorittanut myös tutkinnon.


 

Lue myös

EU:n LIFE-ohjelman rahoitushaut käynnissä

LIFE-ohjelma auttaa yrityksiä tuomaan markkinoille ekologisia tuotteita, teknologiaa, palveluja ja prosesseja. Näissä niin sanotuissa markkinaläheisissä hankkeissa käynnistetään...

Nyt on aika nostaa naisia johtoryhmiin

Keskuskauppakamari julkaisee kolme kertaa vuodessa naisjohtajakatsauksen, jossa tarkastellaan naisten osuuksia pörssiyhtiöiden jäsenistä. Seurantaa on tehty vuodesta 2011...

Naiset nousevat

Keskuskauppakamarin tuoreessa naisjohtajakatsauksessa todetaan, että pörssiyhtiöiden hallitusten jäsenistä 30 prosenttia on naisia. Määrä on noussut vuosi vuodelta,...