Artikkelikuva

International House Helsinki muutti ja laajensi palvelujaan

Maahanmuuttajille alkuvaiheen palveluja tarjoava International House Helsinki (IHH) avasi ovensa uusissa tiloissa 3. huhtikuuta. Muuton myötä IHH:n palveluntarjonta laajenee.

Jatkossa IHH:n toimipiste sijaitsee Uudenmaan maistraatin Helsingin yksikön uusissa toimitiloissa Sörnäisissä, osoitteessa Lintulahdenkuja 2. IHH on avoinna arkisin kello 9–16.

Joulukuussa 2017 käynnistetyssä International House Helsinki -palvelussa rekisteröitiin ensimmäisenä toimintavuonna yli 31 000 asiakkuutta. IHH:n henkilöasiakaspalvelu on suunnattu kaikille hiljattain pääkaupunkiseudulle tulleille maahanmuuttajille. Lisäksi IHH palvelee yrityksiä ja työnantajia ulkomaiseen työvoimaan ja sen rekrytointiin liittyvissä kysymyksissä.

Työnantajan neuvontapalvelu palvelee sähköpostitse ja puhelimitse.

IHH-kokonaisuus laajenee EU-kansalaisten rekisteröintipalvelulla ja Espoon palveluneuvonnalla

Uusiin tiloihin muuton myötä palveluntarjonta laajenee, kun Maahanmuuttovirasto ja Espoon kaupunki liittyvät uusina toimijoina IHH-yhteistyöhön. Jatkossa IHH:n asiakas voi saada neuvontaa Espoon kaupungin palveluista sekä EU-kansalaisena rekisteröidä oleskeluoikeutensa palvelupisteessä.

International House Helsinki muutti ja laajensi palvelujaan 1Oleskeluoikeuden rekisteröinti tapahtuu ajanvarauksella, jonka voi tehdä verkossa
osoitteessa migri.fi/ajanvaraus.

Verkossa

Helsingin kaupungin tiedote IHH:n muutosta

www.ihhelsinki.fi

Työnantajapalvelun yhteystiedot

ihhtyonantajaneuvonta@helsinki.chamber.fi
+358 40 922 0276

IHH:n toiminta

IHH:n toimintaan osallistuvat lisäksi

  • Helsingin kaupunki,
  • Uudenmaan maistraatti,
  • Verohallinto,
  • Kela,
  • Uudenmaan TE-toimisto,
  • Eläketurvakeskus,
  • Helsingin seudun kauppakamari ja
  • Suomen ammattiliittojen keskusjärjestö SAK.

Lue myös

Helsingin seudun kauppakamari yritysten tukena kansainvälisissä rekrytoinneissa

IHH-palvelu kokoaa ulkomailta pääkaupunkiseudulle muuttaville alkuvaiheen viranomaispalvelut saman katon alle. Suomeen muuttanut henkilö voi hakea...

Pääkaupunkiseudun ja Keski-Uudenmaan sparrausohjelmaan valittiin yhteensä 30 yritystä

Pääkaupunkiseudun ja Keski-Uudenmaan sparrausohjelmien tavoite on tarjota uusia toimintamalleja ja luoda verkostoja, joiden avulla yrittäjät voivat parantaa oman liiketoimintansa kasvunäkymiä.

Pääkaupunkiseudun ja Keski-Uudenmaan Kasvupolkujen yritykset on valittu

Yrityssparraukseen tuli suuri määrä hakemuksia Pääkaupunkiseudun sekä Keski-Uudenmaan Kasvupoluille. Yrityksiä valittiin mukaan yhteensä 30.