Artikkelikuva

Johtamiskoulutus uudistuu yhteistyössä kauppakamarin kanssa

Lähes jokainen johtaja lienee kuullut lyhenteen JET. Lyhenne tulee sanoista johtamisen erikoisammattitutkinto, ja nyt tuo tutkinto on kokenut melkoisen muutoksen. Uudistuneeseen JET:iin eli johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoon on sisällytetty kaksi aiempaa tutkintoa.

 

Hyvällä johtajalla on monta taitoa hallussaan.

Kantavana ajatuksena syksyllä 2019 alkavassa Business Collegen uudessa JET-koulutuksessa on, että hyvällä johtajalla on hallussaan managerin otteet, mutta lisäksi hän osaa johtaa joukkoja ja tarvittaessa toimia myös valmentajan roolissa – unohtamatta kuitenkaan johtajuuden strategista ulottuvuutta, saati taloudellisen johtamisen näkökulmaa. Tämän ohella JET-koulutuksessa tarjotaan näkökulmia asiakkuuksien ja verkostojen johtamiseen sekä palveluprosessien johtamiseen ja palvelumuotoilun kehittämiseen.

Uudet digipalvelut

Uudessa JET-koulutuksessa opiskelijoilla ovat käytettävissä korkeatasoiset digitaaliset palvelut: KoulutusOnline on ”koulutusten Netflix”, joka tarjoaa satoja maan parhaiden kouluttajien tuottamia sisältöjä milloin ja missä tahansa katsottavaksi. Lisäksi opiskelijoilla on pääsy KauppakamariTieto -tietokantapalveluun, josta löytyy monipuolinen valikoima muun muassa ammattikirjallisuutta ja artikkeleita opinnoissa hyödynnettäväksi.

– Yhteistyö kauppakamarin kanssa tarjoaa asiakkaillemme alan johtavia verkkopalveluita sekä entistä laajemmat koulutussisällöt, toteaa Business Collegen koulutusjohtaja Kirsi Järvinen.

Tutkinnon yhteydessä toteutetaan lisäksi niin sanottu 360-arviointi, jonka avulla opiskelijoiden on helppo tunnistaa vahvuutensa ja kehittymistarpeensa johtajana.

Noin vuoden mittainen JET-koulutus on suunnattu henkilöille, jotka toimivat johtamistehtävissä ja haluavat edelleen vahvistaa johtamisosaamistaan.

Business Collegen johtamiskoulutukset

Business Collegen seuraavat johtamiskoulutukset alkavat syyskuussa 2019,
ja hakuaika on käynnissä, joten nyt on oiva tilaisuus varmistaa oma paikkansa kehityksen kärjessä!


Lue myös:

Business College Helsinki – uudella nimellä ja
ilmeellä kohti nykypäivän haasteita

Business College Helsinki – uudella nimellä ja ilmeellä kohti nykypäivän haasteita

 

Miljoonalahjoitus avaa uusia opintoväyliä ja yrittäjyyspolkuja

https://kauppakamarilehti.fi/index.php/vaikuttaminen/miljoonalahjoitus-avaa-uusia-opintovaylia-ja-yrittajyyspolkuja/

Lue myös

Vastuullisuudesta versoo myös parempaa bisnestä

Mitä isot edellä, sitä pienet perässä, muistuttaa vanha kansanviisaus. Se tuntuu olevan päivän sana myös yritysten vastuullisuusteoissa,...

Kauppakamarin syyskausi käynnistyi

Uutuuskirjoja, koulutuksia, seminaareja – Kauppakamarin syyskausi starttasi Kauden avajaisten lämpimissä tunnelmissa perjantaina 26. elokuuta 2022.

Kuuki – kahden kauppakamarin jäsenenä kattavammat verkostot  

Kuuki yhdistää palveluissaan markkinoinnin, visuaalisuuden ja teknologian. Yksi Kuukin omistajista Ulla Ristkari-Ryynänen toteaa, että markkinoinnin...