Joulukausi avataan valtakunnallisesti Helsingissä sunnuntaina 22.11.2020

Joulukausi avataan valtakunnallisesti Helsingissä sunnuntaina 22.11.2020

Helsingin ydinkeskusta saa jouluvalaistuksensa tänä vuonna jo 72. kerran. Perinne alkoi vuonna 1949, jolloin Aleksanterinkadun ja sen lähiympäristön kauppiaat koristelivat kadut kaupunkilaisten iloksi havuin ja valoin.

Helsingin joulukausi avataan Senaatintorilla uudistuneen konseptin mukaisesti sunnuntaina 22.11.2020, kun Tuomiokirkon portailla nähdään tähtiartistien jouluisten musiikkiesitysten lisäksi elokuvamainen tarina siitä, kuka oikein mahtoi sytyttää joulukadun valot tänä vuonna?

Tapahtuma striimataan useiden kanavien kautta, jolloin siihen voi osallistua vaikka omalta kotisohvaltaan käsin. Senaatintorin tapahtuman voi katsoa suorana lähetyksenä Nelosen Ruutu Live:stä , ISTV:stä ja Helsinki-kanavalta.

Voit seurata tapahtumaa myös somessa:
Facebook
YouTube
Instagram: @joulunavaus #helsinginjoulunavaus2020

Senaatintorin tapahtumaan voi osallistua koronarajoitusten mukaisesti vain rajoitettu määrä yleisöä. Tapahtumassa noudatetaan viranomaisten turvaohjeistuksia ja yleisöä pyydetään käyttämään maskeja.

Jouluparaatin sijaan voit osallistua Joulupolkuun

Vaikka paraatia ei tänä vuonna turvallisuussyistä järjestetä, löytyy Aleksanterinkadulta ja sen ympäristöstä sen sijaan uudistuksena jouluinen ikkunapolku, jossa osassa alueen toimijoiden näyteikkunoista löytyy hauskaa, jouluista nähtävää koko perheelle.

Ikkunapolulla voi seurata jouluparaatista karanneiden eläinhahmojen jouluvalmisteluja

Lue myös

Lausunto: Valtion väyläverkoston investointiohjelma vuosille 2024-2031

Kauppakamari on antanut lausunnon Väylävirastolle valtion väyläverkon investointiohjelmasta vuosille 2024-2031.

Loman siirtyminen sairausloman vuoksi

Lomakauden alkaessa on hyvä muistuttaa mieleen, miten loman siirtäminen tapahtuu, jos työntekijä sairastuu ennen loman alkamista tai loman aikana.

Lausunto: Valtion väyläverkon investointiohjelma vuosille 2023-2030

Helsingin seudun kauppakamari on 2.5.2022 antanut lausunnon Väylävirastolle valtion väyläverkon investointiohjelmasta vuosille 2023-2030.