Henrik Tuulos

Minulla on mittava kokemus vähittäis- ja tukkukaupan, energia-alan sekä ketjuliiketoiminnan eri tehtävistä; johtaminen, myynti, markkinointi ja asiakaspalvelu ovat toimintoja, joissa olen urani varrella toiminut. Esimiehenä toimiminen ja yleisjohtaminen, myynti sekä liikepaikkaverkostoon perustuva liiketoimintamalli ketjuyrityksessä ovat osaamisalueeni ydintä. Tähän kokonaisuuteen kuuluu mm. asiakas-/jälleenmyyjä-/kauppiasyhteistyö, asiakas- ja yhteistyökumppanisopimukset, ketju- ja myynnin ohjaus ja teollisuuden tavarantoimittajien kanssa toimiminen, sekä b-to-c että b-to-b liiketoiminnoissa. Omaan vahvat vuorovaikutus-, neuvottelu- ja tiiminvetotaidot. Parhaimmillani olen erilaisten ihmisten kanssa yhteisiin sovittuihin tavoitteisiin ja liiketoiminnan kasvuun pyrittäessä.

(Tilanne huhtikuussa 2021:) Toimin interiminä startupissa sekä business coachina uuden työhaasteen löytymiseen asti, nykyisten asiakkaiden vaihdellessa startup-yrityksistä pörssiyritysten edustajiin. Tällä hetkellä opiskelen lisää business coachingia syventyen ryhmä- ja tiimicoachingiin, saatuani sertifioinnin viime kuussa. Lisäksi opiskelen HHJ-tutkinnon, eli Kauppakamarin ”Hyväksytty Hallituksen Jäsen” -sertifioinnin syksylle 2021 sekä JYEAT:n eli ”Johtamisen ja Yritysjohtamisen ErikoisAmmattiTutkinnon” vuoden 2021 aikana.

Hyvässä kunnossa ja dynaamisena työelämässä minut pitää urheilu. Läpi vuoden pelaan jääkiekkoa, jalkapalloa ja lenkkeilen, talvisin hiihdän ja laskettelen, kesäisin golfaan. Minulla on vaimo, kouluikäiset kaksi poikaa ja tytär.

Lue myös

Kaukalovalmistaja taklasi fuusioriskit Kauppakamarin neuvoilla

Vepe Oy Peltosen toimitusjohtaja Jarmo Poukkula sai viettää elokuussa jo kohtuullisen huolettomia lomapäiviä. Keväällä ennen...

Matkailualan toipuminen pandemiasta – uusi raportti

ETLA:n julkaiseman raportin on koonnut Nordic West Office ja ETLA on laatinut raporttiin skenaariolaskelmia koskevan osuuden. Suomen...

Naisjohtajaselvitys: Naisia ennätysmäärä pörssiyhtiöiden johtoryhmissä

Naisten määrä pörssiyhtiöiden johtoryhmissä on noussut uuteen ennätykseensä, kun jo joka neljännen pörssiyhtiön johtoryhmässä naiset ja miehet ovat tasapuolisesti edustettuina.