Jaana Korhola

Olen toiminut pitkään palvelualalla johtotehtävissä. 12 vuotta toimitusjohtajana Fazer Food Services Oy:ssä ja vuodet 2020-2021 toimitusjohtajana Compass Group Finland Oy:ssä. Vapaudun työvelvoitteesta 1.4.2022 alkaen, jonka jälkeen olen käytettävissä hallitustehtäviin.

Kokemukseni liittyy yleisjohtamiseen, kehittämiseen, tuloksen varmistamiseen ja kriisijohtamiseen henkilöstövaltaisilla aloilla, joissa henkilöstön mukaanotto ja kommunikointi vuorovaikutuksellisesti on tärkeää. Yrityskauppa ja siihen liittyvät vaiheet tulivat myös hyvin tutuksi kun Fazer myi ravintolapalvelut Compassille.

Olen ihmisenä avoin, rehellinen ja vuorovaikutteinen. Tykkään luoda vision ja ajatella strategisesti, mutta käytäntöönpano ja operatiivinen toteutus on yhtä tärkeää, jotta päästään tulokseen.

Minua kiehtoo palvelualat, opetus- ja sosiaalialat sekä erilaiset hyväntekeväisyysjärjestöt.

Olen käynyt sekä hallituksen jäsen- että puheejohtajakurssin, joten voin käyttää lyhennettä HHJ PJ.

Lue myös

Finnish AI Region EDIH: tekoälyn kärkihanke pk-yrityksille

Finnish AI Region EDIH-hankkeen tavoitteena on nopeuttaa ja laajentaa tekoälyn käyttöönottoa pienissä ja keskisuurissa yrityksissä....

Kansainvälinen osaaja opettaa koko organisaatiota

Suomi ikääntyy ja eläköityy kuluvalla vuosikymmenellä vauhdikkaasti. Väestöennusteiden mukaan nykyisestä työvoimareservistä jättäytyy vuoteen 2030 mennessä pelkästään Uudellamaalla...

Konkurssinvaraiset ehdot sopimuksissa

Yritysten välisissä sopimusehdoissa näkee usein ns. konkurssinvaraisia ehtoja. Käytännössä sovitaan että toisen osapuolen konkurssi on esimerkiksi sopimuksen purkuperuste.