Nina Lappalainen

Mitä rohkeampi ja vaativampi uudistus on tavoitteena, sen parempi.

Autan integroimaan sujuvan työn, paremmat asiakaskokemukset, modernin johtamisen, vastuullisuuden ja systemaattisen kehittämisen osaksi yrityksen DNA:ta tai luomaan uutta palveluliiketoimintaa. Tuloksena on parempi tuottavuus, hyvinvoiva henkilöstö, kiinnostava työnantajaimago ja tyytyväiset asiakkaat.
Tulokset näkyvät muutoksina ihmisten ajattelussa, päivittäisessä toiminnassa ja johtamisessa sekä palvelujen innovoinnissa ja kehitystyössä.

Hyvän työnantajaimagon, tuottavan ja uudistumiskykyisen kulttuurin rakentaminen edellyttää modernia johtamista, uusia toimintatapoja ja rakenteita. Työn kehittäminen on parasta työhyvinvointia. Toimin sillanrakentajana ihmisten ja asioiden välillä.

Olen myös ELY-keskuksen kehittämispalvelujen asiantuntija osa-alueilla 1) Tuottavuus ja digitalisointi sekä 2) Innovaatioiden kaupallistaminen. Toimin Excellence in Service -standardointiryhmän asiantuntijajäsenenä, palvelumuotoilijana, Lean kehittäjänä palveluorganisaatioissa ja olen sertifioitu Agile HR Certified Practitioner ja Sertifioitu fasilitaattori.

Olen toiminut ulkopuolisena neuvonantajana, konsulttina, valmentajana ja markkinointitoimiston johtajana ja työnantajana. Minulla on vahva kokemus erilaisista uudistus- ja muutosprosesseista, asiakkaista ja toimialoista pk-yrityksissä ja julkishallinnossa. Olen muutosten arkkitehti ja asiakkaan asianajaja.

Etsin Advisory Boardia, jossa voin tarjota osaamiseni ja verkostoni hyödyksi. Myös hallituspaikat kiinnostavat.

Lue myös

Mielipidekirjoitus: Suomalaisesta ammatillisesta koulutuksesta on moneksi

On lyhytnäköistä tehdä vastakkainasettelua ammatillisen koulutuksen ja korkeakoulutuksen välillä.

Saunarekka kuljetti Käärijän Euroviisuihin – väliaikaiseen vientiin hyödynnettiin ATA carnet’ia

Saunarekan viennissä käytettiin kauppakamareiden myöntämää ATA carnet’ia. ATA carnet on kansainvälinen...

Uusi Kauppakamarilehti tarjoilee keinoja osaajapulan ratkaisemiseen

Kauppakamarilehden ilme uudistui ja samalla teimme lehdestä entistä saavutettavamman. Nyt voit myös kuunnella lehden artikkelit.