Samuli Killström

Hei,

Olen Samuli Killström ja toimin NAL Asunnot Oy:n toimitusjohtajana. NAL Asunnot tuottaa kohtuuhintaista vuokra-asumista nuorille aikuisille. Meillä on tällä hetkellä noin 2000 asuntoa 16:sta eri paikkakunnalla. Liikevaihto on noin 15M€ ja tase noin 200M€.

Koulutukseltani olen KTM ja olen käytännössä koko työurani toiminut kiinteistöliiketoiminnan ja -johtamisen parissa. Aikanaan uran olen aloittanut Lidl:n kauppapaikanhankkija ja siitä siirtynyt Newsec Asset Managementille erilaisiin tehtäviin viimeiseksi vastaten kolmesta eri liiketoimintayksiköstä ennen siirtymistäni NAL Asunnoille 2018 keväällä.

Kasvu ja kannattavuus voivat kulkea käsi kädessä. Ja niiden tulee kulkea. Vain sillä tavalla luodaan pitkäaikaista arvoa. Uskon itse avoimeen keskustelukulttuuriin, mutta lukujen osalta pitää olla tarkka.

Lue myös

Viikon kysymys: Mitä tulee tehdä, kun toistaiseksi voimassa olevan lomautuksen arvioitu kesto tulee täyteen?

Olemme muutosneuvotteluiden seurauksena lomauttaneet yhden työntekijöistämme toistaiseksi. Työntekijälle annetun lomautusilmoituksen mukaan...

Toimitusjohtajalta: Matka yritysjohtoon alkaa jo koulutusvalinnoista

EU:n komissio kirittää yrityksiä tasa-arvon toteuttamiseen. Heinäkuuhun 2026 mennessä vähintään 40 prosenttia yli 250 hengen pörssiyhtiöiden hallitusten jäsenistä on oltava naisia.

Viikon kysymys: Tietojen toimittamisvelvollisuus TE-toimistolle ulkomaalaisesta työntekijästä

Olemme palkanneet ukrainalaisen työntekijän, jolla on oleskelulupa tilapäisen suojelun perusteella. Täytyykö...