Tarja Turtio-Annanolli

Vahvuuteni Advisory Board -työskentelyssä ovat mm:
* Vahvaan käyttäytymistieteelliseen perustaan pohjautuva konsultointi- ja valmennusote, jonka avulla olen tukenut satojen yritysten kasvua ja tuhansien yksilöiden kehittymistä johtajina ja HR-ammattilaisina.
* Syvällinen ymmärrys ihmisyydestä, jokaiseen kätkeytyvästä potentiaalista ja sen esille saamisesta.
* Liiketoimintalähtöisyys, positiivisuus, suoruus, rohkeus ja tilan antaminen
* Monipuolisen ammatillisuuden hyödyntäminen asiakkaan eduksi

Minulla on monipuolinen, reilun 20-vuoden kokemus organisaatioiden, johtamisen ja HR:n kehittämisestä. Psykologin ammattitaito tulee esille syvällisenä ymmärryksenä ihmisyydestä, jokaiseen kätkeytyvästä potentiaalista ja sen esille saamisesta. Työskentelyotettani kuvaa liiketoimintalähtöisyys, rohkeus, tilan antaminen ja monipuolisen ammatillisuuden hyödyntäminen. Teen nyt parhaillaan väitöstutkimusta johtajien itsetuntemuksen yhteydestä tiimiläisten hyvinvointiin.

Asiakkaitani ovat olleet ylimmän johdon ja keskijohdon henkilöt sekä HR-asiantuntijat eri aloilta, mm. finanssi-, sosiaali- ja terveys-, kaupan-, auto- ja teollisuusaloilta. Työkieleni ovat suomi ja englanti. Tarvittaessa hyödynnän 360-arviointia, työpersoonallisuusprofiileja (esim. DiSC, Work of Leaders, Big Five), muutosketteryyttä (resilienssi-kysely) tai First Beat –mittauksia asiakkaiden oivalluttamisen tukena ja kehittämistarpeiden näkyväksi tekijänä. Olen saanut asiakkailtani kiitosta kannustavuudesta, käytännönläheisyydestä, rohkeudesta ja ammattitaidosta keskusteluttaa ja haastaa valmennettaviani tekemään muutoksia omassa toiminnassaan.

Vapaa-aikana minut löytää matkailun, kuoromusiikin, yksinlaulun ja palauttavan liikunnan parista. Energiaa elämään tuovat perhe, ystävät, puutarhan hoito ja monenlainen liikunta.

Lue myös

Hyvässä hankinnassa istutaan samalla puolella pöytää

Kuinka kaikki voisivat voittaa julkisissa hankinnoissa? Entä miten rakentaa ja kehittää yrittäjien ja kaupungin hankintatoimen välistä yhteistyötä?...

Commission reports on Single market and Europe’s strategic dependencies

On 23 February the Commission has published the Annual Single Market Report 2022 and the...

Kirjakulma – Arvojen merkitys johtamisessa

Tämänkertaisessa Chambercastissa kirjailija Jukka Saksi keskustelee arvojen merkityksestä johtamisessa yhdessä Helsingin seudun kauppakamarin tuottaja Taina Parviaisen kanssa....