Anette Laiho on Helsingin seudun kauppakamarin juristi. Kansainvälinen työvoima, työsuhde-, palkanlaskenta- ja henkilöstöasiat. International House Helsingin työnantajaneuvonta ja Talent Helsinki

Kansainvälinen rekrytointi -webinaarisarja alkaa 25.9.2023

Helsingin seudun kauppakamari järjestää työnantajille maksuttoman neliosaisen Kansainvälinen rekrytointi -webinaarisarjan, jossa käsitellään kansainvälisen rekrytoinnin ajankohtaisia asioita.

Webinaarisarjassa syvennytään kansainvälisten työntekijöiden palkkaamiseen ja työperusteisiin oleskelulupiin, pankkipalveluihin sekä yritysten kokemuksiin julkisten palvelujen tuesta kansainvälisessä rekrytoinnissa. Webinaarisarja on tarkoitettu kaikille kansainvälisestä rekrytoinnista kiinnostuneille työnantajille ja yrityksille.

Webinaarisarjan ensimmäisessä osassa käsitellään ajankohtaisia kansainvälisen työntekijän palkkaamista ja oleskelulupia koskevia lakiuudistuksia sekä kansainvälistä rekrytointia koskevia kysymyksiä, joita työnantajat tällä hetkellä kysyvät International House Helsingin (IHH) Työnantajaneuvonnasta. Helsingin seudun kauppakamari tarjoaa IHH:ssa työnantajille kansainväliseen työvoimaan ja työperäiseen maahanmuuttoon liittyvää neuvontaa.

IHH Työnantajapalvelut tarjoavat maksuttomasti tukea ja neuvontaa työnantajille kansainvälisten työntekijöiden löytämiseen, työperäiseen maahanmuuttoon, rekrytointiprosesseihin, oleskelulupiin ja asettautumiseen liittyvissä kysymyksissä. Helsingin seudun kauppakamari ja Uudenmaan TE-palvelut vastaavat IHH Työnantajapalveluiden tarjoamisesta. Lue lisää: https://ihhelsinki.fi/fi/tyonantajat/#ihh-tynantajapalvelut  

Webinaarisarja tuotetaan osana Talent Helsinki -hanketta. Hanke saa valtionavustusrahoitusta Talent Boost -toimenpideohjelman Talent Hub -toiminnan edistämiseen.

Webinaarit juontaa Helsingin seudun kauppakamarin juristi Anette Laiho.

Osa 1: Ajankohtaista kansainvälisessä rekrytoinnissa 25.9.2023 kello 9

Osa 2: Kansainvälisen työntekijän pankkipalvelut 13.11.2023 kello 9

Osa 3: Aihe täsmentyy myöhemmin 29.1.2024

Osa 4: Aihe täsmentyy myöhemmin 4.3.2024

Lue myös

Kilpailuetua kansainvälisestä työyhteisöstä 

”Meillä on valtava huoli siitä, miten tässä maassa riittää osaajia ja työntekijöitä ylläpitämään elinvoimaisuutta ja hyvinvointia tulevaisuudessa”,...

Mielipidekirjoitus: Kansainväliset osaajat eivät odota

Kansainvälisten tutkinto-opiskelijoiden kiinnittyminen suomalaisiin yrityksiin on kriittinen asia, joka pitää hoitaa kuntoon.

Toimitusjohtajalta: Otetaan osaajat avosylin vastaan

Suomessa on vuonna 2040 peräti 200 000 lasta vähemmän ja 100 000 työikäistä vähemmän – mutta 300...