Artikkelikuva

Kauppakamarin toimialakatsauksen julkistamistilaisuus 29. syyskuuta – teemana liikenne

Miltä näyttävät suhdanteet ja työllisyys Helsingin seudulla? Kuinka liikennemäärät ovat kehittyneet koronan ja Ukrainan kriisin aikana? Entä missä mennään kansallisen ja kansainvälisen tavaralogistiikan markkinoilla tällä hetkellä?

Helsingin seudun kauppakamarin toimialakatsaus julkistetaan torstaina 29. syyskuuta 2022 klo 13 ja sen erityisteemana on liikenne. Toimialakatsaus luotaa liikenteen tilaa Helsingin seudulla ja tekee ajankohtaisen katsauksen seudun suhdanteisiin.

Helsingin seudun kauppakamarin toimitusjohtaja Pia Pakarinen  esittelee toimialakatsauksen tuloksia, ja liikenteen ja logistiikan tilannetta arvioi Kuehne+Nagelin Suomen yhtiön toimitusjohtaja Hanna Korvenpää.

Tilaisuuteen voi ilmoittautua Kauppakamarikaupassa.

Toimialakatsaus

Helsingin seudun kauppakamari toteuttaa toimialakatsauksen neljä kertaa vuodessa yhteistyössä Kaupunkitutkimus TA Oy:n kanssa. Katsauksissa käsitellään Helsingin seudun keskeisiä teemoja muun muassa liikennettä, asuntotuotantoa ja väestökehitystä.

Lue myös

Arvioimme: pääkaupunkiseudulla lopetti viime vuonna ennätysmäärä yrityksiä

Suomessa lopetti arviolta 31 000 yritystä viime vuonna. Pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) lopettaneita yrityksiä...

Helsingin liikennejärjestelyt ovat hankalat vielä pitkään

Helsingin seudun kauppakamari vaikuttaa seudun liikennejärjestelmän ja maankäytön suunnitteluun aktiivisesti. Kauppakamarin johtava asiantuntija Tiina Pasuri...

Kannanotto: Helsingin seudun maankäytön, asumisen ja liikenteen suunnitelma MAL 2023 -luonnos

Helsingin seudun kauppakamarin kannanottona esitetään seuraavaa: Yleistä MAL 2023 on strateginen...