Artikkelikuva

Kauppakamarin toimialakatsauksen julkistamistilaisuus 29. syyskuuta – teemana liikenne

Miltä näyttävät suhdanteet ja työllisyys Helsingin seudulla? Kuinka liikennemäärät ovat kehittyneet koronan ja Ukrainan kriisin aikana? Entä missä mennään kansallisen ja kansainvälisen tavaralogistiikan markkinoilla tällä hetkellä?

Helsingin seudun kauppakamarin toimialakatsaus julkistetaan torstaina 29. syyskuuta 2022 klo 13 ja sen erityisteemana on liikenne. Toimialakatsaus luotaa liikenteen tilaa Helsingin seudulla ja tekee ajankohtaisen katsauksen seudun suhdanteisiin.

Helsingin seudun kauppakamarin toimitusjohtaja Pia Pakarinen  esittelee toimialakatsauksen tuloksia, ja liikenteen ja logistiikan tilannetta arvioi Kuehne+Nagelin Suomen yhtiön toimitusjohtaja Hanna Korvenpää.

Tilaisuuteen voi ilmoittautua Kauppakamarikaupassa.

Toimialakatsaus

Helsingin seudun kauppakamari toteuttaa toimialakatsauksen neljä kertaa vuodessa yhteistyössä Kaupunkitutkimus TA Oy:n kanssa. Katsauksissa käsitellään Helsingin seudun keskeisiä teemoja muun muassa liikennettä, asuntotuotantoa ja väestökehitystä.

Lue myös

Lausunto: Valtion väyläverkoston investointiohjelma vuosille 2024-2031

Kauppakamari on antanut lausunnon Väylävirastolle valtion väyläverkon investointiohjelmasta vuosille 2024-2031.

Lausunto: Valtion väyläverkon investointiohjelma vuosille 2023-2030

Helsingin seudun kauppakamari on 2.5.2022 antanut lausunnon Väylävirastolle valtion väyläverkon investointiohjelmasta vuosille 2023-2030.

Lausunto: Helsingin pysäköintipolitiikka 2022 – raporttiluonnos

Helsingin kaupunkiympäristön toimiala on pyytänyt Helsingin seudun kauppakamarin lausuntoa Helsingin pysäköintipolitiikka 2022 -raporttiluonnoksesta. Kauppakamari esittää...