Kesäkuunneltavaa riittää – Chambercastin löydät Soundcloudista sekä Spotifysta. Helsingin seudun kauppakamarin podcast eli Chambercast.

Kesäkuunneltavaa riittää – Chambercastin löydät Soundcloudista sekä Spotifysta!

Helsingin seudun kauppakamarin podcast eli Chambercast on kevään aikana saanut vieraakseen monia mielenkiintoisia tyyppejä!

Tämänkertaisessa Chambercastin haastattelussa tuottaja Taina Parviainen haastattelee Pro-Source Oy:n toimitusjohtaja Markku Kaijalaa ja kokenutta HR-johtaja ja johtoryhmän jäsen Riitta Tolvasta.

Markku ja Riitta ovat kirjoittaneet yhdessä kirjan nimeltä Henkilöstö – Strateginen investointi? Teoksen nimestä huolimatta nämä kaksi johtamisen ja henkilöstöasioiden kokenutta konkaria ovat omista näkökulmistaan ja taustastaan päätyneet korostamaan sitä, miten yrityksissä ihminen on kaiken keskiössä ja häntä tulee kohdella hyvin.

Modernissa organisaatiossa hänestä ollaan kiinnostuneita ja hänen kehittymistään tuetaan. Vaatimus huolehtimisesta ei kuitenkaan poista sitä tosiseikkaa, etteivätkö tavoitteet ja vaatimukset olisi kaiken toiminnan taustalla.

Työpaikoilla saa viihtyä, mutta muutkin asiat on otettava huomioon.

Soft is new hard

Haastattelussa kuullaan, miten ”soft is new hard” ja keskustellaan siitä, mitä tulevaisuus tuo mahdollisesti tullessaan koronakevään jälkeen.

Kirjan löydät KauppakamariKaupasta


 

Henkilöstö – strateginen investointi? -kirjan julkistamistilaisuus 21.8.2020

Tule kuulemaan paikan päälle tai ilmoittaudu tilaisuuden striimiin, miksi henkilöstö ja henkilöstön kyvykkyys kannattaa nähdä merkittävänä strategisena investointina.

Saat linkin sähköpostiisi, jolla pääset mukaan seuraamaan tilaisuutta.

Lue myös

Elina Valtosen terveiset hallitusneuvotteluista: ”Jos tästä hallitus syntyy, se kuuntelee myös kauppakamareita ja yrittäjiä”

Helsingin seudun kauppakamarin perinteinen kevätkokous (23.5.) veti pitkästä aikaa Pörssisalin lähes...

Uusi Kauppakamarilehti tarjoilee keinoja osaajapulan ratkaisemiseen

Kauppakamarilehden ilme uudistui ja samalla teimme lehdestä entistä saavutettavamman. Nyt voit myös kuunnella lehden artikkelit.

Hyvää yrittäjän päivää!

Valtakunnallista Yrittäjän päivää vietetään jälleen tänään, lauantaina 5.9.2020. Tänä vuonna yrittäjiä juhlitaan #sellainenonyrittäjä -kampanjalla, joka muistuttaa yrittäjien...