Kesäkuunneltavaa riittää – Chambercastin löydät Soundcloudista sekä Spotifysta. Helsingin seudun kauppakamarin podcast eli Chambercast.

Kesäkuunneltavaa riittää – Chambercastin löydät Soundcloudista sekä Spotifysta!

Helsingin seudun kauppakamarin podcast eli Chambercast on kevään aikana saanut vieraakseen monia mielenkiintoisia tyyppejä!

Tämänkertaisessa Chambercastin haastattelussa tuottaja Taina Parviainen haastattelee Pro-Source Oy:n toimitusjohtaja Markku Kaijalaa ja kokenutta HR-johtaja ja johtoryhmän jäsen Riitta Tolvasta.

Markku ja Riitta ovat kirjoittaneet yhdessä kirjan nimeltä Henkilöstö – Strateginen investointi? Teoksen nimestä huolimatta nämä kaksi johtamisen ja henkilöstöasioiden kokenutta konkaria ovat omista näkökulmistaan ja taustastaan päätyneet korostamaan sitä, miten yrityksissä ihminen on kaiken keskiössä ja häntä tulee kohdella hyvin.

Modernissa organisaatiossa hänestä ollaan kiinnostuneita ja hänen kehittymistään tuetaan. Vaatimus huolehtimisesta ei kuitenkaan poista sitä tosiseikkaa, etteivätkö tavoitteet ja vaatimukset olisi kaiken toiminnan taustalla.

Työpaikoilla saa viihtyä, mutta muutkin asiat on otettava huomioon.

Soft is new hard

Haastattelussa kuullaan, miten ”soft is new hard” ja keskustellaan siitä, mitä tulevaisuus tuo mahdollisesti tullessaan koronakevään jälkeen.

Kirjan löydät KauppakamariKaupasta


 

Henkilöstö – strateginen investointi? -kirjan julkistamistilaisuus 21.8.2020

Tule kuulemaan paikan päälle tai ilmoittaudu tilaisuuden striimiin, miksi henkilöstö ja henkilöstön kyvykkyys kannattaa nähdä merkittävänä strategisena investointina.

Saat linkin sähköpostiisi, jolla pääset mukaan seuraamaan tilaisuutta.

Lue myös:

Koulutusten ja tapahtumien toteutus jatkuu toistaiseksi turvallisesti etänä

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä, ja tästä syystä järjestämme kaikki koulutuksemme ja muut tilaisuutemme 31.1.2021 asti vain etänä. Ajantasaisen koulutusvalikoimamme löydät aina KauppakamariKaupasta.
Edellinen artikkeli Uusmaalaisille nuorille lisää opiskelupaikkoja alueensa korkeakouluihin Seuraava artikkeli Missä mennään Brexitissä?