Maailman kiertotalousfoorumi WCEF (World Circular Economy Forum)

Kiinnostaako kiertotalous? Osallistu Maailman kiertotalousfoorumiin (WCEF) Brysselissä

Maailman kiertotalousfoorumi WCEF (World Circular Economy Forum) järjestetään Brysselissä 15.–17.4. WCEF on vuotuinen tapahtuma, joka tuo yhteen liike-elämän johtajia, päättäjiä ja asiantuntijoita keskustelemaan tämän hetken parhaista kiertotalousratkaisuista. Tilaisuudessa pääset tapaamaan kiinnostavia osaajia, luomaan verkostoja, kuulemaan kiertotalouden innovaatioista ja inspiroitumaan esimerkeistä.

Ennen varsinaista tapahtumaa kiertotaloudesta kiinnostuneilla yritysten ja organisaatioiden edustajilla, opiskelijoilla ja asiantuntijoilla on mahdollisuus verkostoitua Enterprise Europe Networkin järjestämässä etäverkostoitumistapahtumassa (online matchmaking) 8.–14.4.2024.

WCEF-tilaisuudet ovat maksuttomia, mutta varsinaiseen tapahtumaan Brysselissä osallistuaksesi sinun tulee saada kutsu tapahtumaan. Tämä onnistuu osallistumalla tapahtumaan Enterprise Europe Networkin Company Mission -delegaatioon.

Maailman kiertotaloustapahtuman tavoitteena on luoda uutta taloutta, yritystoimintaa ja työpaikkoja hyödyntämällä kiertotalouteen perustuvia ratkaisuja planeettamme kriisien ratkaisemiseen. Tapahtuma tuo vuosittain yhteen yli 4 000 liike-elämän johtajaa, päättäjää ja asiantuntijaa ympäri maailmaa keskustelemaan tämän hetken parhaista kiertotalousratkaisuista. Foorumissa keskustellaan uusista liiketoimintamalleista, joissa kiertotalouden ratkaisujen avulla saavutetaan kilpailuetuja ja joiden avulla edistetään YK:n kestävän kehityksen tavoitteita.

WCEF on Suomen valtion ja Sitran maailmanlaajuinen yhteishanke.

Lisätietoja, ohjeita ja rekisteröitymislinkit Brysselissä 15.–17.4. järjestettävään maailman kiertotalousfoorumiin WCEF (World Circular Economy Forum) >>

Tervetuloa mukaan! #WCEF2024

Lisätietoja antavat:

Outi Toivanen-Visti
vastuullisuusasiantuntija
Helsingin seudun kauppakamari | Enterprise Europe Network
outi.toivanen-visti@helsinki.chamber.fi

Johanna Marin-Hyppönen
asiantuntija
Helsingin seudun kauppakamari | Enterprise Europe Network
johanna.marin-hypponen@helsinki.chamber.fi

Helsingin seudun kauppakamari kuuluu Euroopan komission alaiseen yritystukiverkostoon Enterprise Europe Networkiin (EEN), joka on kaikille Suomessa toimiville pk-yrityksille maksuttomia kansainvälistymispalveluita tarjoava verkosto.  EEN-verkosto toimii yli 60 maassa ja käsittää yli 3000 asiantuntijaa. Mukana olevat maat löytyvät EEN Europa -sivuilta ja yhteydenotot näihin tehdään oman maan EEN-yksikön kautta.

Ota yhteyttä kauppakamarin EEN-yksikköön, niin autamme sinua kansainvälistymiskysymyksissäsi: een@helsinki.chamber.fi

Lue myös

Lakimuutokset mahdollistavat etäyhteyksiä hyödyntävät kokousjärjestelyt pysyvästi

Uudet, 11.7.2022 voimaan tulleet, osakeyhtiöitä, asunto-osakeyhtiöitä, osuuskuntia ja yhdistyksiä koskevat lakimuutokset helpottavat jatkossa kokousten organisoimista etäjärjestelyin.

Liiketoimintamahdollisuuksia Latinalaisesta Amerikasta

Brasilia – mahdollisuuksien maa Brasilia on maailman kahdeksanneksi suurin talous, ja pinta-alaltaan ja asukasluvultaan se on maailman...

12 askelta – Näin yhteisölle luodaan parhaat mahdolliset arvot

Arvot eivät voi olla mikään pr-temppu, vaan yhteisön ehkäpä tärkein asia. Koko toiminta pohjautuu yhteisesti...