Naiset ovat vastaamassa kyselyyn. EU Survey on Cybersecurity – vastaa ja vaikuta.

Kysely: Mitä odotat Espoon yrityspalveluilta?

Millaisia ovat kehittämistarpeet yritystoiminnassanne juuri nyt? Minkälaisia palveluita kaipaisit muutosten tueksi? Vastaa pikakyselyyn ja ole mukana kehittämässä Espoon yrityspalveluita.

Kysely on osa kehityshanketta, jonka toteuttavat Haaga-Helia ammattikorkeakoulun maisteriopiskelijat. Toivomme saavamme vastauksia kaikenkokoisilta ja -ikäisiltä yrityksiltä ja yrittäjyydestä kiinnostuneilta henkilöiltä. Vastaaminen vie noin 2 minuuttia. Kiitos etukäteen arvokkaasta ajastasi.

Osallistu kyselyyn tästä!

Mitä yrityspalveluilla tarkoitetaan?

Yrityspalveluilla tarkoitetaan tässä erilaisia yrityksille tarkoitettuja, julkisrahoitteisia tai kolmannen sektorin tuottamia tieto- ja neuvontapalveluja, koulutus- ja konsultointipalveluja, rahoituspalveluja, verkostoitumispalveluja sekä toimintaympäristön kehittämispalveluja.

Lisäksi yrityksille on tarjolla palveluja henkilöstön kehittämiseen ja rekrytointiin sekä koulutukseen.

Lisätietoja tutkimuksesta antaa Emma Taivassalo:
emma.taivassalo@myy.haaga-helia.fi

Lue myös

Vastaa ja vaikuta: Kysely Euroopan komission sisämarkkinaohjelmasta

Euroopan komissio on julkaissut avoimen kuulemisen kerätäkseen palautetta sisämarkkinaohjelman 2021–2027 väliarviointia varten.

Business Espoon Elinkeinofoorumissa pureuduttiin osaamispääomaan

Business Espoon perinteisessä Elinkeinofoorumissa tehtiin keskiviikkona 18.4. historiaa. Dipolin saliin ja livestream-linjoille oli ilmoittautunut ennätysyleisö...