Naiset ovat vastaamassa kyselyyn. EU Survey on Cybersecurity – vastaa ja vaikuta.

Kysely: Mitä odotat Espoon yrityspalveluilta?

Millaisia ovat kehittämistarpeet yritystoiminnassanne juuri nyt? Minkälaisia palveluita kaipaisit muutosten tueksi? Vastaa pikakyselyyn ja ole mukana kehittämässä Espoon yrityspalveluita.

Kysely on osa kehityshanketta, jonka toteuttavat Haaga-Helia ammattikorkeakoulun maisteriopiskelijat. Toivomme saavamme vastauksia kaikenkokoisilta ja -ikäisiltä yrityksiltä ja yrittäjyydestä kiinnostuneilta henkilöiltä. Vastaaminen vie noin 2 minuuttia. Kiitos etukäteen arvokkaasta ajastasi.

Osallistu kyselyyn tästä!

Mitä yrityspalveluilla tarkoitetaan?

Yrityspalveluilla tarkoitetaan tässä erilaisia yrityksille tarkoitettuja, julkisrahoitteisia tai kolmannen sektorin tuottamia tieto- ja neuvontapalveluja, koulutus- ja konsultointipalveluja, rahoituspalveluja, verkostoitumispalveluja sekä toimintaympäristön kehittämispalveluja.

Lisäksi yrityksille on tarjolla palveluja henkilöstön kehittämiseen ja rekrytointiin sekä koulutukseen.

Lisätietoja tutkimuksesta antaa Emma Taivassalo:
emma.taivassalo@myy.haaga-helia.fi

Lue myös

Vastaa kyselyyn yksityisen sektorin suhteesta YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin

On tärkeää saada Suomesta vastauksia kattavasti, koska Pohjoismaisesta aineistosta tehdään myös raportti. Vastausaikaa on 2.6....

Maailmantilanne ja turvallisuus aiheina Elinkeinofoorumissa

Kriisistä kasvuun -teemalla Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä puhui luottavaisesti Espoon kehityksestä. Hän uskoi, että Espoon kasvu jatkuu...