Kauppakamaritieto ja Ammattikirjasto

Nyt loppui kurssikirjojen jonottaminen!

Monissa oppilaitoksissa käytetään KauppakamariTietoa ja Ammattikirjastoa. KauppakamariTieto on ajantasainen tietopankki, jossa on yli kymmenen päivittyvää teosta muun muassa työlainsäädännöstä, kirjanpidosta, verotuksesta, palkanlaskennasta sekä ulkomaankaupasta. Ammattikirjastossa puolestaan ovat kauppakamarin julkaisemat kirjat sähköisinä.

Opiskelijalla ja opettajalla on pääsy KauppakamariTietoon ja Ammattikirjastoon myös kotikoneelta, jos hän voi kirjautua etänä koulun verkkoon.

Opiskelijan Ammattikirjasto auki 24 h!

KauppakamariTiedon ja Ammattikirjaston ansiosta opiskelijoilla on tasavertainen pääsy kurssi- ja tenttiaineistoihin. Ammattikirjastosta ei tarvitse lainata kirjoja, tehdä varauksia ja odotella päiviä tai jopa viikkoja vapautuvia teoksia tenttiä varten, vaan kaikki ovat aina saatavilla, ja lisäksi uusia kirjoja lisätään kokoelmiin jatkuvasti.

Teosten käyttö ei vaadi ohjelmien asentamista koneelle, vaan kirjoja voi lukea miltä laitteelta vain, kunhan käytössä on verkkoyhteys.

Monipuolisella hakutoiminnolla lukija löytää kätevästi tarvitsemansa tiedon, ja kirjoissa voi navigoida esimerkiksi selailemalla sivu tai luku kerrallaan tai siirtymällä eri otsikkotasojen välillä.

Tarvittaessa käyttäjä voi myös kopioida lyhyitä otteita esimerkiksi opinnäytetyötä varten, kunhan muistaa kertoa, mistä lähteestä teksti on peräisin. Kirjojen sivunumerot vastaavat painettujen kirjojen sivunumeroita, joten viittaaminen lähdeteoksiin on helppoa.

Ammattikirjaston myötä opiskelijalla voi olla mukanaan toistasataa kirjaa, mutta laukku on siitä huolimatta kevyt.

Asiantuntijoiden kirjoittamaa luotettavaa ja ajantasaista tietoa

Niin opettajien kuin opiskelijoiden on pidettävä tietonsa ajan tasalla. KauppakamariTiedosta löytyy ajantasainen tieto, mutta Ajankohtaista-osiossa kerrotaan myös, mitä muutoksia on tulossa ja millaisia vaikutuksia niillä on.

Koska asiantuntijat päivittävät KauppakamariTiedon teoksia säännöllisesti, lukija voi luottaa tiedon oikeellisuuteen. KauppakamariTietoa päivittävät pääasiassa Helsingin seudun kauppakamarin asiantuntijat, jotka myös kouluttavat jatkuvasti eri puolilla Suomea omista aihealueistaan, kuten palkanlaskennasta, työsuhdeasioita, työlainsäädännöstä, verotuksesta, yritysoikeudesta, kirjanpidosta ja ulkomaankaupasta, ja astaavat kauppakamarin neuvonnassa jäsenyritysten kysymyksiin.

Lisää vakuuttavuutta työelämässä KauppakamariTiedon avulla!

Maailma ja lainsäädäntö muuttuvat yhä nopeampaan tahtiin. Muutoksista pitää olla meidän kaikkien selvillä, ei ainoastaan kirjanpitäjien ja palkanlaskijoiden. Esimerkiksi osa-aikatyötä suunnitteleva saa tietoa oikeuksistaan ja eduistaan Palkanlaskenta- tai Työsuhdeasiat-teoksesta.

Lisäksi opiskelija, joka työhaastattelussa osoittaa seuraavansa aikaansa, vakuuttaa tulevan työnantajansa siitä, että ymmärtää, miten tärkeää on osaaminen ja ajantasainen tieto. Siksi KauppakamariTiedon käyttäminen jo opiskeluaikana osana muuta opiskelua lisää mahdollisuuksia myös työelämässä ja opettaa luontevasti soveltamaan koulunpenkillä opittua myös käytäntöön.

Tutustu KauppakamariTietoon

Tilaa koekäyttötunnukset KauppakamariTietoon ja kokeile maksutta.


 

Jos  kiinnostuit KauppakamariTiedosta oppilaitoskäytössä, voit olla yhteydessä myyntitiimiimme

Sisältöön liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Seija Ruohoseen:

Seija Ruohonen
seija.ruohonen(at)helsinki.chamber.fi


 

Tarjouspyynnöissä voit olla yhteydessä Antti Hietarantaan:

Antti Hietaranta
antti.hietarant(at)helsinki.chamber.fi

 

Lue myös

Arvioimme: pääkaupunkiseudulla lopetti viime vuonna ennätysmäärä yrityksiä

Suomessa lopetti arviolta 31 000 yritystä viime vuonna. Pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) lopettaneita yrityksiä...

Massapäätös maahantulijoiden pakollisesta osallistumisesta terveystarkastukseen

Helsingin satamiin, Helsinki-Vantaan lentoasemaan ja Vaalimaan rajanylityspaikkaan kohdistuva päätös on voimassa 18.–31.3.2021 ja koskee niin...

Löydä oma ammattikirjasi

Ajankohtaisia aiheita käsitellään esimerkiksi kirjanpidon käytännönläheisin vinkein, sosiaalisen median haltuunotto-opastuksin ja johtamisen haasteisiin vastaten. Kauppakamarin neuvonta-asiantuntijat julkaisevat...