Kyllä vastuullisesti järjestetyille tapahtumille, Messukeskus.

Pääkaupunkiseudun messu- ja tapahtumaliiketoiminta saatava käyntiin välittömästi

Messu- ja tapahtumaliiketoiminnan tämänhetkinen tilanne Uudellamaalla on kestämätön. Uusimaa on ainoa eristäytynyt saareke. Tampere, Turku ja muu Eurooppa porhaltavat ohi.

Miksi? kysyy Messukeskus Helsinki.

Messut ja yritystapahtumat ovat lukuisissa Euroopan maissa avautuneet terveysturvallisesti. Myös muualla Suomessa, kuten esimerkiksi Turussa, Oulussa ja Tampereella messuja voi järjestää. Uudenmaan koronarajoitukset ovat kuitenkin ainutlaatuiset – täysin poikkeavat verrattuna muihin samassa tautitilanteessa oleviin alueisiin Suomessa ja Euroopassa.

Tilanne on kestämätön.

– Messukeskus on Suomen suurin tapahtumatalo. Osa työntekijöistämme on ollut lomautettuna jo yli 1,5 vuotta ja menetyksemme korona-ajalta liikevaihdossa ovat pian 100 miljoonaa euroa. Edellinen Etelä-Suomen avin päätös pyyhkäisi meiltä 4 miljoona euroa pois. Jokainen viikko suhteettomia ja ennakoimattomia rajoituksia on liikaa, sanoo Messukeskuksen toimitusjohtaja Anni Vepsäläinen.

Lue myös

Toimitusjohtajalta: Panostusta pääkaupunkiseudun matkailuun

Vantaallakin majoituskapasiteettia on lisätty ripeään tahtiin, ja siellä sijaitsee kaksi Suomen suurinta hotellia. Koska huonekapasiteetti...

Kasvu Openin Kasvupolku® ohjelmiin valittiin yli 200 yritystä

Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparraaja, jonka visiona on auttaa jokaista suomalaista kasvuhaluista...

Verovapaat henkilökuntaedut monipuolistuvat

Työntekijöille annetuista verovapaista henkilöeduista säädetään tuloverolaissa. Harrastus- ja virkistystoiminnan lajikirjon monipuolistuminen tuo käyttöön uusia erilaisia etuja.