Robins-tutkimushanke. SalesDay 2020 tulee taas! Tule mukaan maksuttomaan seminaariimme älykkäästä myynnistä 30.10.2020

SalesDay 2020 tulee taas!

Tule mukaan maksuttomaan seminaariimme älykkäästä myynnistä 30.10.2020 klo 9.00–11.30!

Miten yrityksesi voi kasvaa ja kansainvälistyä älykkään myynnin avulla? Mitä mahdollisuuksia digitaalistuminen tuo? Mitä tämä vaatii johtamiselta? Haluatko luotsata yrityksesi älykkäällä myynnillä kasvuun ja kansainvälisyyteen?

Viime vuoden tapaan tänäkin syksynä Tampereen ammattikorkeakoulun #SalesDay järjestetään ROBINS -tutkimushankkeen seminaarina. Käytännön järjestäjinä ovat myös myynnin opiskelijat osana opintojaan.

Tilaisuuden avaa dekaani Matti Sommarberg Tampereen yliopistosta. Keynote-puhujana on Timur Kärki, Gofore Oyj:n perustaja ja hallituksen puheenjohtaja. Gofore toimii myös yhtenä ROBINS-hankeyrityksenä.

Sarjayrittäjä, Frameryn perustaja Ilkka Kaikuvuo, Leadoon myynnin vetäjä Teemu Ilola, M-Filesin EMEA-alueen johtaja Miika Mäkitalo ja Dynasetin toimitusjohtaja Anni Karppinen keskustelevat paneelissa kansainvälisestä menestymisestä älykkään myynnin avulla. Tämän jälkeen ROBINS-tutkijat antavat vinkkejä kansainväliseen kasvuun ja kertovat mm. asiakaspolusta, alustamalleista, menestyksen johtamisesta ja moderneista digityökaluista. Tutkimushankkeen johtaja Pia Hautamäki vetää yhteen aamupäivän annin.

Lisätietoja

SalesDay 2020 –
maksuton seminaari älykkäästä myynistä

Seminaarin järjestävät Tampereen ammattikorkeakoulu ja ROBINS-tutkimushanke.Ilmoittaudu mukaan
  viimeistään 26.10.2020
älykkään myynnin kasvu- ja kv-tapahtumaan – mahtava kattaus tarjolla!

Lue myös:

Muotoilualan yrityskysely 2021 käynnistyi

Helsingin seudun kauppakamari selvittää yhdessä Ornamo ry:n kanssa muotoilun hyötyjä ja merkitystä yrityksille. Termillä muotoilu tarkoitetaan kyselyssä teollista muotoilua, visuaalista suunnittelua, digitaalista muotoilua, brändäystä ja palvelumuotoilua - muotoilua sen laajassa merkityksessä.
Edellinen artikkeli Kysely kaupan alan yrityksille käynnistynyt – tavoitteena kehittää toimialaa Seuraava artikkeli Kauppakamarikysely: Matkustusrajoitusten tiukentaminen, ravintoloiden toiminnan lisärajoitukset ja koulujen sulkeminen yritysten pahimmat pelot hallituksen rajoitustoimista