Artikkelikuva

Tervetuloa innostumaan kasvusta

Miten yritys päihittää kasvun haasteet? Mikä merkitys yritysten kasvulla on koko yhteiskunnalle? Kuinka kasvua toteutetaan vastuullisesti ja miten yrityksen arvot vaikuttavat yrityskoon kasvattamiseen?

Olemme kumppanina Kasvu Open Uudenmaan ja Pääkaupunkiseudun Kasvupoluilla. Kasvu Openin Koolla on väliä -tapahtumakiertue saapuu alkuvuodesta kuudelle paikkakunnalle innostamaan kasvuun. Koolla on väliä -tapahtumapäivissä kuullaan kasvutarinoita koko kansan tuntemilta yrittäjiltä ja aiempina vuosina Kasvu Openissa mukana olleilta yrityksiltä.

Lue lisää ja ilmoittaudu Helsingin Koolla on väliä -tapahtumaan:


Mikä ihmeen Kasvu Open ja Kasvupolku?

Kasvu Open on valtakunnallinen yritysten sparrausohjelma, joka tarjoaa maksutonta apua liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvuun. Kasvu Openiin mukaan valittujen yritysten sparraus tapahtuu Kasvupoluilla. Kasvupolulle voivat hakea mukaan kaikki alueen kasvunnälkäiset yritykset ikään, kokoon tai toimialaan katsomatta.

Sparraajat auttavat Kasvupolulle mukaan valittuja yrityksiä löytämään kasvun eväitä ja kontakteja kahdenkeskisissä tapaamisissa. Kasvupolulla jokaiselle yritykselle valitaan heidän tarpeisiinsa sopivat sparraajat yrityksen kasvusuunnitelman tavoitteiden mukaisesti.


Uudenmaan kasvupolku:

Pääkaupunkiseudun kasvupolku:

Lue myös

Tervetuloa Ennakointikamarin ajankohtaisaamuun

Ennakointikamari pitää kaksi kertaa vuodessa kaikille avoimen Teams-ajankohtaiskatsauksen. Kevään 2023 ajankohtaissessio pidetään tiistaina 16.5. klo 9:00 –...

Toimitusjohtajalta: Työperäisen maahanmuuton onnistuminen ratkaistaan metropolialueella

Työperäinen maahanmuutto jakoi eniten mielipiteitä, kun kuuden suurimman puolueen poliitikot mittelöivät MetropoliAreenan paneelissa tammikuun lopussa.

Vuoden kasvuyritykset 2021 ovat Luomoa Oy ja Unikie Oy

– Luomoalla on vahvoja näyttöjä kasvusta ja vahva myyntiputki, joka on avautumassa kansainvälisille markkinoille. Yrityksen toiminnan keskiössä...