KAUPPAKAMARI nyt on Helsingin seudun kauppakamarin paperinen lehti, josta tehdään myös digitaalinen versio. Lehden artikkelit löytyvät myös kauppakamarin kotisivuiltamme verkkolehden muodossa.

Pysy ajan tasalla

Painettua tietoa

Helsingin seudun kauppakamari julkaisee KAUPPAKAMARInyt-lehteä, Helsingin seudun toimialakatsauksia, tutkimuksia, selvityksiä sekä vuosikirjan ja -kertomuksen. Kaikki painetut julkaisumme ovat luettavissa myös näköisversioina verkossa.

KAUPPAKAMARInyt-lehden lisäksi julkaisemme verkkosivuillamme lehden aktiivisesti päivittyvää verkkoversiota kauppakamariNYTiä.

Antoisia lukuhetkiä julkaisujemme parissa.

KAUPPAKAMARInyt

Neljä kertaa vuodessa ilmestyvä painettu KAUPPAKAMARInyt nostaa esiin mielenkiintoisia ja yrityksiä kiinnostavia teemoja ja aiheita. Painetusta lehdestä on verkossa luettavissa näköisversio.

Lue KAUPPAKAMARInyt-lehteä
KAUPPAKAMARInyt
Vuosikirja ja -kertomus

Helsingin seudun kauppakamarin vuosikirja ja vuosikertomus julkaistaan vuosittain huhtikuussa ja se postitetaan kaikkiin jäsenyrityksiin KAUPPAKAMARInyt-lehden mukana.

Lue uusin vuosikirja ja vuosikertomus
KAUPPAKAMARInyt
Helsingin seudun toimialakatsaus

Toimialakatsaus on neljä kertaa vuodessa julkaistava katsaus tulevaan sekä analyysi Helsingin seudun aluetaloudesta ja sen päätoimialojen kehityksestä.

Tutustu toimialakatsauksiin
Helsingin seudun toimialakatsaus
Tutkimukset ja selvitykset

Helsingin seudun kauppakamari julkaisee tutkimuksia ja selvityksiä ajankohtaisista aiheista yhteistyössä eri tahojen kanssa.

Tutustu tutkimuksiin ja selvityksiin
Helsingin seudun toimialakatsaus

Kaikki painetut julkaisumme pääset lukemaan näköisversiona täältä.


Vuosikirjan 2021 mediakortti

Vuosikirjan 2021 mediakortti

Jos haluat näkyä, ole yhteydessä Mikkoon:

Yhteyspäällikkö Mikko Mattila, P2P Media OY
mikko.mattila@chamber.fi
Puh. 09 2286 0249
Gsm 040 559 1304