Pikakeinoja yritysten osaajapulaan

Pikakeinoja yritysten osaajapulaan

Osaavan työvoiman saatavuus on poikkeuksellisen haastavaa juuri nyt. Pandemian hetkeksi romahduttava työvoiman kysyntä on ampaissut Uudellamaalla ennätysmäiseen kasvuun. Osaavan työvoiman puute tuntuu lähes kaikilla toimialoilla ja on suurimpia yritysten kasvun esteitä. Ennakointikamari kokoaa ratkaisuja pahenevaan osaajapulaan.

Ratkaisuja on jo kehitetty – laitetaan ne jakoon 

Ennakointikamari nostaa esiin Helsingin seudun korkeakoulujen, ammatillisen koulutuksen järjestäjien , TE-toimiston sekä ELY-keskuksen palveluja, jotka tarjoavat työnantajille ratkaisuja osaavan työvoiman turvaamiseksi. Palveluja löytyy vaikkapa uuden työvoiman rekrytointiin ja henkilöstön osaamisen kehittämiseen. Monet palvelut auttavat yrityksiä erityisesti kansainvälisten työntekijöiden rekrytoinneissa.  

Osaavaa työvoimaa tarvitseva työnantaja – tutustu osaajapulan ratkaisukeinoihin ja hyödynnä alueen koulutuksen ja rekrytoinnin ammattilaisten osaamista!  


Verkostomme koulutuksen ja rekrytoinnin ammattilainen – haluaisitko oman ratkaisusi esiin? Ole meihin yhteydessä, niin kerromme siitä alueemme yrityksille.  

Lisätietoja

Oja Olli projektipäällikkö 050 5647586

Ennakointikamari

(23.9. asti perhevapaalla)