Tilapäisesti maksuttomat standardit – Suomen Standardisoimisliitto SFS

COVID-19–koronaviruksen vastaisessa taistelussa standardeista on monenlaista apua.

Standardeihin on kirjattu muun muassa ohjeita ja vaatimuksia, jotka koskevat terveydenhuollossa tarvittavia suojavarusteita ja suojavaatetusta sekä lääkinnällisiä laitteita.

Standardeista löytyy myös ratkaisumalleja kriisitilanteisiin varautumiseen.

SFS tarjoaa yhteistyössä kansainvälisten standardisointiorganisaatioiden ISOn ja CENin kanssa maksutta käyttöön standardeja, joista on apua koronapandemian kukistamisessa. Tämän toivotaan helpottavan uusien valmistajien toimintaa niin, että markkinoille saadaan riittävästi tarvittavia tuotteita.

Listauksen kaikista SFS:n kautta saatavista tilapäisesti maksuttomista standardeista löydät COVID-19 ja standardit -sivulta

Maksuttomat standardit

Tilapäisesti maksuttomat standardit ovat saatavilla SFS Online -palvelussa.

Ota yhteyttä SFS:n asiakaspalveluun sähköpostitse sales@sfs.fi. Ilmoita samalla tietosi (etunimi, sukunimi, organisaatio, sähköpostiosoite), niin standardit voidaan avata käyttöösi online-palvelussa.

Maksuttomia standardeja saa ainoastaan lukea pdf-tiedostolta, ei tulostaa eikä jakaa edelleen.
Kyseessä olevat standardit suojataan FileOpen -suojauksella.

Lue myös:

Rahoitusratkaisuja yrityksille koronatilanteesta selviämiseen

Toimintatuki yksinyrittäjille Yrittäjille määräaikainen oikeus työmarkkinatukeen Ravitsemisyritysten väliaikaiset tuet ja hyvitykset Maaseudun yritysten ja maatalouden väliaikaiset tuet koronaviruspandemian aiheuttamiin talousvaikeuksiin...
Edellinen artikkeli Selvityshenkilö vauhdittamaan työlupien käsittelyä ja exit-suunnitelmaa Seuraava artikkeli Kysymyksiä ja vastauksia koronasta ja ulkomaalaisen työntekijän kausityöstä – PÄIVITETTY 14.4.