Artikkelikuva

Vastaa Yritysten rikosturvallisuus -kyselyyn

Helsingin seudun kauppakamari on koonnut selvityksiä yritysturvallisuusasioista vuodesta 2004 lähtien. Yritysten rikosturvallisuus -tutkimus toteutetaan nyt jo viidettä kertaa. Vastaajien kesken arvomme 400e kirja-/Ammattikirjasto-lahjakortin.

Selvityksen avulla hankimme ajantasaisen kuvan siitä, millaisia rikoksia yrityksiin kohdistuu ja miten yritykset ovat valmistautuneet erilaisten rikosuhkien torjuntaan. Aihealue on erittäin tärkeä ja ajankohtainen.

Tänä vuonna olemme lisänneet kyselyyn mukaan koronaosion, joka selvittää koronan vaikutuksia yritysten toiminnan jatkuvuuteen ja yritysten varautumisesta koronaan.

Vastaaminen vie noin 10 -15 minuuttia. Kysymykset on laadittu siten, että vastaaminen ei edellytä ammattiosaamista tai tietämystä yritysturvallisasioista. Aiemmissa selvityksissä yritysturvallisuuden asiantuntijoita on ollut vastaajista alle 10 prosenttia.  

Julkaisemme Yritysten rikosturvallisuus –kyselyn tulokset marraskuun lopulla.
 
Kiitokset vastauksista! 


Marko Silen
johtaja, lakiasiat
Helsingin seudun kauppakamari

Lisätietoja antaa:  
Projektipäällikkö Panu Vesterinen 
panu.vesterinen@chamber.fi 

Lue myös

Vastaa kyselyyn yksityisen sektorin suhteesta YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin

On tärkeää saada Suomesta vastauksia kattavasti, koska Pohjoismaisesta aineistosta tehdään myös raportti. Vastausaikaa on 2.6....

Vastaa 2022 Seutukyselyyn ja vaikuta kuntien elinvoimaisuuden kehittämiseen

Seutukyselyssä 2022 selvitämme Helsingin seudun kuntien yritysmyönteisyyttä ja työnantajapalveluiden saatavuutta. Vastaa 8.8. mennessä.

Ennakointikamari vastaa Helsingin seudun työvoimahaasteeseen yhdistämällä yritykset, oppilaitokset ja viranomaiset

Koronan kuritus palveluvaltaiselle Uudellemaalle on ollut raskas, ja työttömyyden kasvu tuntuu...