Johtamisen ajankohtaispäivässä 2022 valittiin vuoden johtaja. Leijona tummalla taustalla ja kauppakamarin tunnus.

Vuoden 2022 johtaja on Pekan Leipä Oy:n Arto Mussalo

Vuoden johtajaksi 2022 on valittu Arto Mussalo Pekan Leipä Oy:stä. Kunniamaininnan Vuoden johtaja 2022 valinnoissa sai toimitusjohtaja Timo Savolainen Proxion Oy:stä. Valinnat julkistettiin Johtamisen ajankohtaispäivässä 4. marraskuuta 2022.
Vuoden johtajaksi 2022 on valittu toimitusjohtaja Arto Mussalo. Valinnat julkistettiin Kauppakamarien Johtamisen ajankohtaispäivässä 4.11.2022.
Vuoden johtajaksi 2022 on valittu toimitusjohtaja Arto Mussalo. Valinnat julkistettiin Kauppakamarien Johtamisen ajankohtaispäivässä 4.11.2022.

Kauppakamari on palkinnut Vuoden johtajan 2022 Johtamisen ajankohtaispäivässä.

Kolmatta kertaa jaettavan tunnustuksen saajia on voinut ehdottaa syksyn aikana Kauppakamarin verkkosivujen kautta. Palkinnon sai tänä vuonna Pekan Leipä Oy:n Arto Mussalo.

Valintaperusteluissa Mussaloa on luonnehdittu johtajaksi, jolla on vahvaa tietoa, taitoa ja suurta intohimoa yrityksen johtamiseen. Mussalon kerrotaan johtavan napakalla tyylillä, mutta samalla reilusti. Hän on luotsannut Pekan Leipää koronavuosienkin läpi hyvin tuloksin. Mussalo on eläköitymässä ja siirtynyt sivuun toimitusjohtajan tehtävästä, mutta siirtää osaamistaan uudelle toimitusjohtajalle ainakin vuoden loppuun asti.

Kunniamaininnan Vuoden johtaja 2022 valinnoissa sai toimitusjohtaja Timo Savolainen Proxion Oy:stä.
Kunniamaininnan Vuoden johtaja 2022 valinnoissa sai toimitusjohtaja Timo Savolainen Proxion Oy:stä.

Kunniamaininta Vuoden 2022 johtajavalinnoissa annettiin Proxion Oy:n toimitusjohtaja Timo Savolaiselle. Häntä kuvataan piinkovaksi bisnesmieheksi, joka on saavutettavissa ja työntekijöitään varten. Savolaisen aikana firman liikevaihto on kasvanut ja henkilöstötyytyväisyys ollut erinomaista.

Vuoden Johtaja 2022 -valinnat on tehty yritysten henkilöstön ehdotuksista. Palkintoraadin puheenjohtajana on toiminut Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi.

Johtamisen ajankohtaispäivän teemoina oli tänä vuonna uudistuminen ja digitalisaatio, verkostojen voima, vastuullisuus sekä nuorten näkemykset tulevaisuuden menestyksekkäästä johtamisesta.

Tilaisuus järjestettiin yhteistyössä Kauppakamareiden ja Hallituspartnerit Helsinki Board Professionals Finland ry:n kanssa.


Lisätietoja:

Tuija Sjöblom
asiantuntija
Helsingin seudun kauppakamari
p. 050 62907, tuija.sjoblom@helsinki.chamber.fi

Lue myös

Päivitetty 29.2.2024: Ukrainan sodan vaikutukset yrityksiin

Olemme koonneet pakotteisiin liittyvää tietoa, tietolähteitä ja toimintaohjeita tähän artikkeliin. Venäjän aloitettua täysimittaisen hyökkäyssodan ja...

Työministeri Arto Satonen syyskokouksessa: Tinkiminen työelämän uudistuksista vie Kreikan tielle

Julkisen talouden tasapainottaminen kuudella miljardilla, 100 000 uutta työllistä sekä investointien vauhdittaminen...

Vuoden 2022 lakimuutoksia – päivitetty

Vuonna 2022 työlainsäädäntöön tulee voimaan useita muutoksia, joista keskeisimpiä käydään tässä läpi.