Artikkelikuva

Vuoden yhteistyökumppanin palkinto Helsingin seudun kauppakamarille

Helsingin seudun kauppakamari palkittiin Partner of the Year –kategoriassa vuoden tärkeimpänä yhteistyökumppanina Haaga-Helian StartUp School Awards –tilaisuudessa torstaina 16.1.2020. StartUp School perustelee valintaa yhteistyön erityisellä vaikuttavuudella, positiivisuudella ja rohkeudella.

Helsingin seudun kauppakamari on osoittanut todellista StartUp School -henkeä positiivisuuden, rohkeuden, päättäväisyyden ja yhteistyön muodossa. Merkittävän yhteistyömme kautta olemme pystyneet ottamaan isoja askelia opiskelijayrittäjyyden tukemisessa kehittämällä StartUp School -yhteisöä, opiskelijavetoista Xes Helsinki -yrittäjyysyhteisöä, partneritoimintaa sekä tiloja entistä laajemmin yrittäjyyttä ja yrityselämää tukeviksi, lausui StartUp Schoolin vetäjä Hannele Mennala tilaisuudessa.

Helsingin seudun kauppakamarin johtaja Marko Silen
vastaanotti palkinnon

Helsingin seudun kauppakamarin johtaja Marko Silen vastaanotti palkinnon StartUp School Awards-tilaisuudessa. Kauppakamari palkittiin Partner of the Year -kategoriassa.

Tilaisuudessa puhunut Haaga-Helian rehtori Teemu Kokko muistutti, että yrittäjyys ja yhteistyö ovat aina olleet Haaga-Helian DNA:ssa.

– StartUp School on strategisesti tärkeä osa Haaga-Heliaa. Vaikka tiimi on pieni, niin sillä on iso ja näkyvä kontribuutio Haaga-Helian tavoitteisiin. Ilman toimivaa partneriyhteistyötä tämä ei olisi mahdollista. On hienoa, että yhteistyö kauppakamarin kanssa on niin monipuolista. Sillä saadaan kauaskantoisia tuloksia, Kokko totesi.

Haaga-Helia StartUp School ja Helsingin seudun kauppakamari ovat toimineet yhdessä Yritystä uralle -hankkeessa ja järjestäneet ChamberLink-tilaisuuden, jossa vakiintuneet yritykset ja startup-yritykset kohtasivat toisiaan etsien uusia kasvuedellytyksiä. Yritystä Uralla StartUp projektipäällikkönä toimii Mikko Järvinen Haaga-Helian StartUp Schoolista.

Yritystä Uralle -hankkeessa olemme osoittaneet, miten ketterin menetelmin toteutetuilla kehityshankkeilla saadaan aikaan nopeasti näkyviä tuloksia. Tulevaisuudessa haluamme jatkaa vaikuttavaa kehittämistyötä pääkaupunkiseudun yritysten kasvun ja uudistumisen edistämiseksi yhdessä kauppakamarin kanssa, summasi Järvinen.

StartUp School

Vuonna 2012 Haaga-Heliaan perustettu StartUp School tukee yrittäjyydestä kiinnostuneita opiskelijoita. Jo kahdeksannen kerran järjestetyssä StartUp School Awards -tilaisuudessa palkittiin kauppakamarin lisäksi vuoden opiskelijana Noora Cast sekä vuoden opettajana Teemu Ruohonen.

startupschool.fi

Lue myös

Toimitusjohtajalta: Helsingin seudun erityistarpeet ansaitsevat huomion hallitusohjelmassa

Helsingin seudulla sekä mahdollisuudet että monet haasteet ovat moninkertaiset. Helsingin seudun...

Lausunto: Valtion väyläverkoston investointiohjelma vuosille 2024-2031

Kauppakamari on antanut lausunnon Väylävirastolle valtion väyläverkon investointiohjelmasta vuosille 2024-2031.

Visio 2050 julki: Helsingin seudusta Itämeren ykkösalue

Kattava kasvuvisio viidessä kuukaudessa ja kaupan päälle vielä lista konkreettisia toimia, joiden myötä tavoitteista voisi tulla myös...