Vuoden yritykset 2020 Uudellamaalla: Kattotutka Oy ja Bluefors Oy

Uudenmaan liitto valitsi tiistaina 19.11.2019 vuoden yritykset.

Kauppa- ja palvelualan yritykseksi valittiin Kattotutka Oy, jonka kotipaikka on Askola, ja tuotannollisen yrityksen pokaalin nappasi Bluefors Oy, jonka kotipaikka on Helsinki.

Hienoa, että meillä on menestyviä yrityksiä jäseninä.

Kattotutka Oy on osoitus menestyksellisestä perheyrityksestä ja Bluefors Oy edustaa nykyaikaista kansainvälistä brändiä, jonka tuote on huipputeknologiaa, iloitsee johtaja Ari Tulensalo Helsingin seudun kauppakamarista.

Uudenmaan liitto valitsee vuosittain vuoden yritykset. Onnea voittajille!


Lue myös:

Pula aivoista ja kuinka se ratkaistaan

Ote artikkelin tekstistä, joka on julkaistu 9.7.2018:

BlueForsin henkilöstöasiantuntijalla Hanna Puuralla on seitsemän vuoden kokemus kansainvälisistä rekrytoinneista. Kansallisuudella ei ole BlueForsille merkitystä. Osaaminen ratkaisee. Ulkomaalaisen työntekijän on helppoa tulla BlueForsiin, jonka työkieli on englanti.  Lue koko artikkeli.

 

Pula aivoista – ja kuinka se ratkaistaan

 

Artikkeli on julkaistu myös Kauppakamari-lehdessä 2/2018

Lue myös:

Yhdistys – tarvitsetko kesätyöntekijää?

Yleishyödyllinen yhdistys voi palkata nuoren työskentelemään esimerkiksi urheiluseuran tai kyläyhdistyksen kesätapahtumissa, somelähettilääksi, luonnonhoitotehtäviin tai vaikkapa seuralaiseksi senioreille. OP lahjoittaa yhdistykselle...
Edellinen artikkeli Syyskokouksessa saatiin sumuinen suhdanne-ennuste Seuraava artikkeli Lakkojen vaikutuksista lakon ulkopuolisilla työpaikoilla