Artikkelikuva

Chambercast: Mitkä ovat paikallisen sopimisen mahdollisuudet nyt ja tulevaisuudessa?

Tässä Chambercastin Kirjakulma-jaksossa vieraina ovat Paikallinen sopiminen yrityksessä -kirjan kolmesta kirjoittajasta kaksi, Erkki Halttunen ja Veli-Pekka Moisalo. Mitä on paikallinen sopiminen ja milloin sitä käytetään?

Erkki Halttunen ja Veli-Pekka Moisalo keskustelevat paikallisesta sopimisesta yhdessä tuottaja Taina Parviaisen kanssa. Keskustelussa käydään läpi, millaisiin tilanteisiin paikallinen sopiminen parhaiten sopii, keitä se koskee ja miltä tulevaisuus näyttää asian suhteen.

Paikallinen sopiminen yrityksessä -kirjan kirjoittaneet kertovat, mitkä ovat tärkeimmät asiat, kun sopimista aletaan laatia ja mikä on mahdollisesti sopimisten esteenä. Lisäksi tekijät puhuvat myös omista kokemuksistaan sopimusprosesseissa. Lopuksi kuullaan esimerkkiyrityksestä, joka osasi hyödyntää paikallista sopimista omassa toiminnassaan mahdollistaen yrityksen hyvän tuloksen ja henkilöstön hyvinvoinnin.

Lue myös

Chambercast: Miksi yritysten kannattaa ottaa myynnissä käyttöön Revenue Operations -malli?

Kauppakamarin kustantama Monikanavaisen myynnin johtaminen – näin johdat kaikkia tulovirtoja -teos...

Chambercast: Ratkaisuja ravintola-alan osaajapulaan

Työvoimapulaan tarvitaan sekä pikaisia että pidemmän aikavälin ratkaisuja. Chambercastissa keskustellaan siitä, miten työnantajat, oppilaitokset ja muut toimijat voivat yhdessä...

Budjettiriihestä tarvitaan nopeita päätöksiä osaavan työvoiman turvaamiseksi

Keskuskauppakamari lähettääkin hallitukselle terveiset tulevaan budjettiriiheen: nyt tarvitaan nopeita päätöksiä, jotka lisäävät osaavan työvoiman tarjontaa...