Artikkelikuva

Chambercast: Mitkä ovat paikallisen sopimisen mahdollisuudet nyt ja tulevaisuudessa?

Tässä Chambercastin Kirjakulma-jaksossa vieraina ovat Paikallinen sopiminen yrityksessä -kirjan kolmesta kirjoittajasta kaksi, Erkki Halttunen ja Veli-Pekka Moisalo. Mitä on paikallinen sopiminen ja milloin sitä käytetään?

Erkki Halttunen ja Veli-Pekka Moisalo keskustelevat paikallisesta sopimisesta yhdessä tuottaja Taina Parviaisen kanssa. Keskustelussa käydään läpi, millaisiin tilanteisiin paikallinen sopiminen parhaiten sopii, keitä se koskee ja miltä tulevaisuus näyttää asian suhteen.

Paikallinen sopiminen yrityksessä -kirjan kirjoittaneet kertovat, mitkä ovat tärkeimmät asiat, kun sopimista aletaan laatia ja mikä on mahdollisesti sopimisten esteenä. Lisäksi tekijät puhuvat myös omista kokemuksistaan sopimusprosesseissa. Lopuksi kuullaan esimerkkiyrityksestä, joka osasi hyödyntää paikallista sopimista omassa toiminnassaan mahdollistaen yrityksen hyvän tuloksen ja henkilöstön hyvinvoinnin.

Lue myös

Leena Saarinen: Oppiminen vie yhteiskuntaa – ja yhteiskunnassa – eteenpäin

HELBUS on vuonna 2012 perustettu yksityinen suomalainen kauppakorkeakoulu, jossa voi suorittaa englantilaisen yliopiston University of...

Myyntijohdon vastuu kasvaa – käytännön vinkkejä modernin myynnin johtamiseen

Olin puhumassa aiheesta vuoden 2023 Nordic Sales Enablement –tapahtumassa, jossa paikalla oli isojen suomalaisten yritysten...

Lausunto: Itä-Uudenmaan Kauppakamariyksikön palaute Porvoon kaupunkistrategiasta

Helsingin seudun kauppakamarin Itä-Uudenmaan kauppakamariyksikkö on 22.3.2022 antanut lausunnon Porvoon kaupungille Porvoon kaupunkistrategia 2022-2025 -luonnoksesta.