Aino-Mari Kiianmies

Startup-taustainen johtamisen ja viestinnän teemoista innostuva kansainvälinen ajattelija ja tekijä. Vuosien yrittäjäkokemus kädet savessa niin tuotekehitys- ja tuotantopuolelta kuin erityisesti B2C-brändäyksestä, modernista markkinoinnista sekä kansainvälisistä kumppanuuksista USA:ssa ja Euroopassa. Vahva, monialainen tausta (juristi-ekonomi-yhteiskuntatieteilijä). Kokenut kouluttaja, fasilitoija, valmentaja ja puhuja liiketoiminnan eri teemoista, erityisesti johtamisesta vuodesta 2007. Kokemusta lukuisista hallituksista, myös pörssiyhtiöstä (tietoturvayritys SSH) ja puheenjohtajapesteistä. Energinen, positiivinen persoona, jonka kanssa on helppo tehdä töitä.

Lue myös

Nyt on aika nostaa naisia johtoryhmiin

Keskuskauppakamari julkaisee kolme kertaa vuodessa naisjohtajakatsauksen, jossa tarkastellaan naisten osuuksia pörssiyhtiöiden jäsenistä. Seurantaa on tehty vuodesta 2011...

Lomautuksen ja irtisanomisen vaikutus työntekijän oleskelulupaan

Ulkomaalaisen työntekijän, etenkin kolmannen maan kansalaisen, irtisanomisessa ja lomauttamisessa tulee ottaa huomioon näiden vaikutus työntekijän oleskelulupaan ja työnteko-oikeuteen Suomessa.