fiiliskuva

Chambercast: Miten huolehtia johdon ja esimiesalaisten välisestä suhteesta ja kommunikaatiosta?

Tässä Chambercastin Kirjakulma-jaksossa vieraana on Risto Havunen, joka keskustelee Taina Parviaisen kanssa tuoreesta kirjastaan Alaisena esimies.

Sosiaalipsykologi, psykoterapeutti ja eMBA Risto Havunen kertoo haastattelussa teoksensa Alaisena esimies synnystä ja taustoista. Kauppakamarin tuottaja Taina Parviainen keskustelee Havusen kanssa siitä, mitä pitää ottaa huomioon johdon ja esimiesten välissä suhteessa ja viestinnässä.

Lisäksi Havunen kertoo, millaisiin seikkoihin esimiesten johtamiseen liittyvissä asioissa ei hänen mielestään kiinnitetä riittävästi huomiota ja mitä muita haasteita johtajien ja esimiesalaisten väliseen suhteeseen liittyy. Keskustelussa käydään myös läpi, millaisten lasien läpi psykoterapeuttinakin toimiva Havunen katsoo erilaisia työyhteisöjä ja miten hän soveltaa ihmisläheisessä työssään kokemaansa tietoa yritysmaailmaan ja sen analysoimiseen.

Lue myös

Suomalaisen yrityksen kyberturvallisuus Ukrainan sodan varjossa

Kun organisaatiot pohtivat kyberturvallisuuttaan Ukrainan sodan aikana, on myös yksittäisten ihmisten hyvä varmistaa säännöllisesti, että...

Chambercast: Ratkaisuja ravintola-alan osaajapulaan

Työvoimapulaan tarvitaan sekä pikaisia että pidemmän aikavälin ratkaisuja. Chambercastissa keskustellaan siitä, miten työnantajat, oppilaitokset ja muut toimijat voivat yhdessä...

Lausunto: Elinkeinopoliittiset tavoitteet maankäytölle (ELMA) -työstä

Helsingin seudun kauppakamari on 10.11.2021 antanut lausunnon Helsingin kaupunginkanslian elinkeino-osastolle Elinkeinopoliittiset tavoitteet maankäytölle (ELMA) -työstä.