Artikkelikuva

Chambercast: Miten yritys voi käyttää vaikuttamista kannattavaan liiketoimintaan?

Tässä kaksiosaisessa podcast-jaksossa Samuli Järvinen ja Panu Vesterinen jatkavat vaikuttamisteemasta keskustelemista, mutta erityisesti yritysnäkökulmasta. Jaksoissa sivutaan myös ajankohtaisia tapahtumia.

Vaikuttamista voi käyttää vihamielisen valtion operaattori pahassa ja yritysjohtaja hyvässä, mutta molemmat voivat tehdä sitä tavoitteellisesti ja tarkoituksellisesti.

Ensimmäisessä jaksossa Panu ja Samuli käyvät yritysesimerkin kautta läpi, miten yritys voi käyttää yksilöön kohdistuvaa vaikuttamista liiketoiminnassa. Miten yksilön sisäryhmän tarvetta voidaan hyödyntää?

Toisessa jaksossa käydään alkuun läpi edellistä yritysesimerkkiä ja siirrymme pitkällä loikalla marras-joulukuun itärajan pakolaisoperaatioon. Mitä sillä tavoiteltiin? Miten yhden maan kansaan voidaan vaikuttaa? Panu ja Samuli pohtivat myös vaikuttamiseen liittyviä ilmiöitä ja toimia Ranskassa, Kanadassa ja Ruotsissa.

Haastateltavana tässä kaksiosaisessa podcastissa noin 20 vuoden kokemuksen omaava, Nuuh Oy:n toimitusjohtaja Samuli Järvinen, joka on työskennellyt kognitiivisen vaikuttamisen parissa ja myös tutkinut aihetta. Hän opastaa ihmisiä siinä, miten tunnistaa ja suojautua vaikuttamiselta ja pyrkii koulutuksen kautta nostamaan ymmärrystä sosiaalisten tilanteiden vaikuttavuudesta ylipäätään.

Webinaaritallenne: Vakoilua, vaikuttamista ja vaara 13.12.2023

Haluatko tietää aiheesta lisää? Katso joulukuussa 2023 järjestetyn tapahtuman tallenne, jossa käsitellään samaa aihepiiriä.

Miten ihmiseen voidaan vaikuttaa ja saada ihminen toimimaan halutulla tavalla? Entä mitä on fyysinen vaikuttaminen ja miksi siitä on tärkeä puhua? Tässä webinaarissa Samuli Järvinen, ainoa Suomessa yksilöön kohdistuvaan vaikuttamiseen väitöskirja- ja käytännön tasolla perehtynyt asiantuntija, tarjoaa ajankohtaisen katsauksen vakoilun ja vaikuttamisen nykytilanteeseen.

Katso tilaisuuden tallenne tästä

Lue myös

Konkreettista hyötyä liiketoimintaan HELBUSista – Monican kokemukset ja vinkit

Monica on yrittäjä ja työskentelee toimitusjohtajana miehensä kanssa perustamassaan J&Co Digital yrityksessä. Uudet opinnot ovat...

Finnish AI Region EDIH: tekoälyn kärkihanke pk-yrityksille

Finnish AI Region EDIH-hankkeen tavoitteena on nopeuttaa ja laajentaa tekoälyn käyttöönottoa pienissä ja keskisuurissa yrityksissä....

Chambercast: Vihamielisen valtion vaikuttaminen – kohteena elinkeinoelämä, päätöksentekijät ja virkamiehet

Vaikuttamista voi käyttää vihamielisen valtion operaattori pahassa ja yritysjohtaja hyvässä, mutta...