Artikkelikuva

Chambercast: Pomon parhaat ratkaisut

Tässä Chambercastin Kirjakulma-jaksossa vieraina ovat Minna Kurttila ja Pia Aalto, joiden kirjasta Pomon parhaat ratkaisut on ilmestynyt uudistettu painos. Mitä uutta ja mitä kestosuosikkeja kirjasta löytyy?

Pomon parhaat ratkaisut -kirjan kirjoittaneet Minna Kurttila ja Pia Aalto keskustelevat tuottaja Taina Parviaisen kanssa siitä, mitä uutta etä- ja hybridijohtaminen vaatii johtajalta ja miten kohdataan monipaikkaisen työn tuomat haasteet.

Lisäksi kirjoittajat kertovat siitä, miten esihenkilöt voivat paremmin motivoida niin itseään kuin työntekijöitä. Haastattelussa tuodaan esille ajatuksia itsensä, yksilöiden ja ratkaisukeskeisestä ryhmän johtamisesta. Keskustelussa annetaan ratkaisuvaihtoehtoja myös hankalista tilanteista selviämiseen.

Lue myös

Q&A: Finnveran viennin rahoitusratkaisut

Vientitakuulaitos Finnvera tarjoaa suomalaisen viennin turvaksi laajan paletin takuita viennin luottoriskien varalta sekä rahoitusta ostajalle.

Näin Lingsoftilla opeteltiin valmentavaa työotetta 

Lingsoftilla satsataan henkilöstön ammattitaidon kehittämiseen ja urakehityksen, joten henkilökuntaa koulutetaan aina tarpeen mukaan. Syksyllä 2023 Lingsoftilla huomattiin...

Chambercast: Ratkaisuja ravintola-alan osaajapulaan

Työvoimapulaan tarvitaan sekä pikaisia että pidemmän aikavälin ratkaisuja. Chambercastissa keskustellaan siitä, miten työnantajat, oppilaitokset ja muut toimijat voivat yhdessä...