Helsingin villasukkatehtaan villasukat merenrannalla

Elämäntapana yrittäminen – Jukka-Pekka Kumpulainen

Chambercastin Elämäntapana Yrittäminen -sarjassa keskustelemme yrittäjyydestä ja tuomme esiin yritystoiminnan monia kasvoja.

Tässä jaksossa mediapersoona Markus Parkkinen haastattelee Helsingin Villasukkatehtaan patruuna Jukka-Pekka Kumpulaista.

Jaksossa kuulet vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin. Miksi Jukka-Pekan titteli on patruuna ja mitä se tarkoittaa? Miten hänestä tuli yrittäjä ja miksi juuri villasukkatehtailija? Sekä minkä takia villasukka on maailman paras tuote? Ja miten tehtaassa pärjätään ilman kännyköitä?

Kuuntele jakso:

Lue myös

Espoon syysseminaarissa katsottiin jo energiakriisin jälkeiseen aikaan

Tulisipa lauha ja tuulinen talvi. Siinä toive, joka todennäköisesti oli lähes jokaisen Karakallion kampuksen auditorioon...

Afrikka – toimintaympäristö ja markkinamahdollisuudet

Kuten strategiassakin todetaan, markkina ei ole helppo, mutta se tarjoaa suuria mahdollisuuksia. Kohtaamalla haasteet yhteistyössä yritysten, julkishallinnon,...

Koulutusta helposti kausikortilla

Kauppakamarissa kehitetty Striimit 12 -kausikortti vastaa yrityksiltä tulleisiin toiveeseen: oppijan käytettävissä on jopa 150 ajankohtaiskoulutusta vuodessa yhdellä kiinteällä hinnalla.