Helsingin villasukkatehtaan villasukat merenrannalla

Elämäntapana yrittäminen – Jukka-Pekka Kumpulainen

Chambercastin Elämäntapana Yrittäminen -sarjassa keskustelemme yrittäjyydestä ja tuomme esiin yritystoiminnan monia kasvoja.

Tässä jaksossa mediapersoona Markus Parkkinen haastattelee Helsingin Villasukkatehtaan patruuna Jukka-Pekka Kumpulaista.

Jaksossa kuulet vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin. Miksi Jukka-Pekan titteli on patruuna ja mitä se tarkoittaa? Miten hänestä tuli yrittäjä ja miksi juuri villasukkatehtailija? Sekä minkä takia villasukka on maailman paras tuote? Ja miten tehtaassa pärjätään ilman kännyköitä?

Kuuntele jakso:

Lue myös

Arvioimme: pääkaupunkiseudulla lopetti viime vuonna ennätysmäärä yrityksiä

Suomessa lopetti arviolta 31 000 yritystä viime vuonna. Pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) lopettaneita yrityksiä...

Koulutusta helposti kausikortilla

Kauppakamarissa kehitetty Striimit 12 -kausikortti vastaa yrityksiltä tulleisiin toiveeseen: oppijan käytettävissä on jopa 150 ajankohtaiskoulutusta vuodessa yhdellä kiinteällä hinnalla.

Jäsenasiamies tuntee yritykset

Pekka Launiainen työskentelee kauppakamarin jäsenasiamiehenä. Hänen monipuolinen kokemuksensa yritysten erilaisista toimialoista on ollut hyödyksi jäsenasioissa.