MBA-stipendin saanut Monica Javanainen hymyilee kameralle.

MBA-stipendin saaja valittu

Helsingin seudun kauppakamari ja HELBUS Helsinki School of Business ovat myöntäneet stipendin MBA-opintoihin Monica Javanaiselle. Opinnot HELBUSISSA alkoivat 24.1.2024

Stipendin arvo on 23 500 € ja se kattaa koko ohjelman lukukausimaksut ja materiaalin tammikuussa 2024 alkavissa opinnoissa. 

Lokakuussa 2023 järjestettyyn stipendihakuun saatiin 96 hakemusta ja haastatteluihin kutsuttiin 3 potentiaalisinta hakijaa. Stipendin saajan valitsi Helsingin seudun kauppakamarin ja HELBUSin asiantuntijaraati toimitusjohtaja Pia Pakarisen johdolla. 

Stipendin hakijan oli täytettävä MBA-koulutusohjelman pääsyvaatimukset mm. työkokemukseen, koulutukseen ja kielitaitoon liittyen sekä osoitettava vahvaa kiinnostusta kansainvälisyyteen. 

Kauppakamarin strateginen tavoite on vauhdittaa yritysten kansainvälistymistä ja auttaa kansainvälisiä osaajia asettumaan suomalaiseen työelämään. Hakemuksissa kiinnitettiin erityistä huomiota myös siihen, millaisen vaikutus MBA-tutkinnolla voi olla hakijan ja hänen edustamansa organisaation kansainvälistymiseen. 

”Olemme iloisia siitä, että stipendihakuun ilmoittautui näin paljon potentiaalisia hakijoita”, toteaa Pia Pakarinen. “Valinnassa painotimme erityisesti sitä, miten valittu henkilö arviomme mukaan hyödyntämään tutkintoa ja saamaansa osaamista yrityksessään ja omassa työssään. Toivotan Monicalle menestystä opintoihin!”  

Monica Javanainen on yrittäjä ja työskentelee toimitusjohtajana miehensä kanssa perustamassaan J & CO Digital yrityksessä.

“On upeaa päästä opiskelemaan aiheita, jotka ovat suoraan sovellettavissa työelämässä. Tavoitteena on vahvistaa omia johtamistaitoja, kehittää strategista päätöksentekokykyä sekä laajentaa osaamista kaikilla liiketalouden osa-alueilla.” 

Seuraamme Monican opintotaivalta Helsingin seudun kauppakamarin viestintäkanavissa tutkinnon suorittamisen ajan.

Kiinnostuitko MBA-opinnoista?

MBA-tutkinto perehdyttää sinut kaikkiin kauppatieteiden keskeisiin alueisiin mukaan lukien johtaminen, markkinointi, rahoitus, laskenta, yrittäjyys ja neuvottelutaito. Asiat käydään läpi yrityksen strategisen johtamisen näkökulmasta, joten ohjelma valmentaa sinut etenemään urallasi jopa johtoryhmän jäseneksi ja toimitusjohtajaksi.

Maisteriohjelmaan hyväksytyt opiskelijat ovat University of Northamptonin opiskelijoita, vaikka opiskelevatkin Suomessa. MBA-tutkinto, kuten muutkin yliopiston maisteriohjelmat, on Iso-Britanniassa virallisesti sen opetusviranomaisen QAAn hyväksymä ylempi korkeakoulututkinto, joka on muiden maisteriohjelmien tapaan vuotuisen laadunarvioinnin kohteena.

Opinnot voi aloittaa tammikuussa, toukokuussa tai syyskuussa. Ohjelmaan voi hakea myös muilla kuin kauppatieteiden tutkinnoilla, eli voit hakea, jos olet opiskellut esimerkiksi tekniikkaa, oikeustiedettä tai mitä tahansa muutakin tieteenalaa. (Jos sinulla ei ole aiempia korkeakouluopintoja, saatat silti tulla valituksi esimieskokemuksesi nojalla.)

Yksityiskohtaiset hakuohjeet MBA-opintoihin löytyvät täältä >

Lue myös

Työnantaja, hae avainhenkilöllesi stipendiä Hyväksytty Advisory Board -koulutukseen 

Hyväksytty Advisory Board (HAB)-valmennus pätevöittää osallistujat Advisory Board -osaajiksi ja antaa organisaatiolle mahdollisuuden...

Hae Kauppakamarin stipendiä MBA-opintoihin nyt – Haku päättyy 31.10.2023

Kauppakamari ja HELBUS Helsinki School of Business etsivät ammattilaista, joka haluaa viedä osaamisensa uudelle tasolle...

Kauppakamari myöntää stipendin korkeatasoisiin MBA-opintoihin – Hae nyt!

Kauppakamari ja HELBUS Helsinki School of Business etsivät ammattilaista, joka haluaa viedä osaamisensa uudelle tasolle...