Artikkelikuva

Helsingin seudun kauppakamari vierailee Oikotien Vastuullinen työnantaja -Instagramissa

Tuemme työn ja perhe-elämän tasapainoa, satsaamme esimiestyöhön ja teemme merkityksellistä työtä. Helsingin seudun kauppakamari kertoo työn tekemisestä Oikotien Vastuullinen työnantaja -Instagramissa viikolla 40.

Helsingin seudun kauppakamari on mukana tarjoamassa entistä parempia ja vastuullisempia työtä työntekijöille. Vierailemme Oikotien Vastuullinen työnantaja -Instagramissa kertomassa työstämme 28.9. – 2.10.2020.  

Vastuullinen työnantaja -kampanja haastaa työnantajia kehittämään vastuullisen työnantajuuden kuutta periaatetta: syrjimättömyys, joustavuus ja työelämän tasapaino, esimiestyöhön panostaminen, työn sisältö ja merkitys, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus ja hyvä hakijakokemus. Helsingin seudun kauppakamari on sitoutunut näihin periaatteisiin ja on mukana Suomen suurimmassa vastuullisuuskampanjassa yhteistyökumppanina.  

Tervetuloa kurkkaamaan työarkeemme! Nähdään Instagramissa /vastuullinentyonantaja/ 

#vastuullinentyönantaja #oikotie #syrjimättömyys #työelämäntasapaino #esimiestyöhönpanostaminen #työnmerkitys #reilupalkka #hyvähakijakokemus 

Lue myös

Esitys hallitusohjelmaan: Kiihdyttämöpalvelu auttamaan yrityksiä tavoittamaan kansainväliset opiskelijat

Helsingin seudun kauppakamari ehdottaa hallitusohjelmaan kansainvälisille opiskelijoille sekä yrityksille ja oppilaitoksille...

Uusi Kauppakamarilehti tarjoilee keinoja osaajapulan ratkaisemiseen

Kauppakamarilehden ilme uudistui ja samalla teimme lehdestä entistä saavutettavamman. Nyt voit myös kuunnella lehden artikkelit.

Toimitusjohtajalta: Helsingin seudun erityistarpeet ansaitsevat huomion hallitusohjelmassa

Helsingin seudulla sekä mahdollisuudet että monet haasteet ovat moninkertaiset. Helsingin seudun...