Helsingin seudun kauppakamari vierailee Oikotien Vastuullinen työnantaja -Instagramissa

Tuemme työn ja perhe-elämän tasapainoa, satsaamme esimiestyöhön ja teemme merkityksellistä työtä. Helsingin seudun kauppakamari kertoo työn tekemisestä Oikotien Vastuullinen työnantaja -Instagramissa viikolla 40.

Helsingin seudun kauppakamari on mukana tarjoamassa entistä parempia ja vastuullisempia työtä työntekijöille. Vierailemme Oikotien Vastuullinen työnantaja -Instagramissa kertomassa työstämme 28.9. – 2.10.2020.  

Vastuullinen työnantaja -kampanja haastaa työnantajia kehittämään vastuullisen työnantajuuden kuutta periaatetta: syrjimättömyys, joustavuus ja työelämän tasapaino, esimiestyöhön panostaminen, työn sisältö ja merkitys, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus ja hyvä hakijakokemus. Helsingin seudun kauppakamari on sitoutunut näihin periaatteisiin ja on mukana Suomen suurimmassa vastuullisuuskampanjassa yhteistyökumppanina.  

Tervetuloa kurkkaamaan työarkeemme! Nähdään Instagramissa /vastuullinentyonantaja/ 

#vastuullinentyönantaja #oikotie #syrjimättömyys #työelämäntasapaino #esimiestyöhönpanostaminen #työnmerkitys #reilupalkka #hyvähakijakokemus 

Lue myös:

Ihmisoikeuskoulutukset käynnistyvät

Ihmisoikeussitoumus on Keskuskauppakamarin rakentama, ihmisoikeusvastuun toteuttamiseen ja parantamiseen tarkoitettu järjestelmä, joka on suunnattu Suomessa toimiville yrityksille ja yhteisöille. Järjestelmä perustuu...
Edellinen artikkeli Koronavirustilanne ei ole laantunut – lokakuussakin täytyy varmistaa yli 50 hengen tapahtumien turvallisuus Seuraava artikkeli Rajavartiolaitoksen ohjeistus matkustajille maahantuloa koskien, päivitetty 28.9.