Artikkelikuva

Helsingin seudun kauppakamari vierailee Oikotien Vastuullinen työnantaja -Instagramissa

Tuemme työn ja perhe-elämän tasapainoa, satsaamme esimiestyöhön ja teemme merkityksellistä työtä. Helsingin seudun kauppakamari kertoo työn tekemisestä Oikotien Vastuullinen työnantaja -Instagramissa viikolla 40.

Helsingin seudun kauppakamari on mukana tarjoamassa entistä parempia ja vastuullisempia työtä työntekijöille. Vierailemme Oikotien Vastuullinen työnantaja -Instagramissa kertomassa työstämme 28.9. – 2.10.2020.  

Vastuullinen työnantaja -kampanja haastaa työnantajia kehittämään vastuullisen työnantajuuden kuutta periaatetta: syrjimättömyys, joustavuus ja työelämän tasapaino, esimiestyöhön panostaminen, työn sisältö ja merkitys, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus ja hyvä hakijakokemus. Helsingin seudun kauppakamari on sitoutunut näihin periaatteisiin ja on mukana Suomen suurimmassa vastuullisuuskampanjassa yhteistyökumppanina.  

Tervetuloa kurkkaamaan työarkeemme! Nähdään Instagramissa /vastuullinentyonantaja/ 

#vastuullinentyönantaja #oikotie #syrjimättömyys #työelämäntasapaino #esimiestyöhönpanostaminen #työnmerkitys #reilupalkka #hyvähakijakokemus 

Lue myös

Suomi tarvitsee metropolipolitiikkaa – MetropoliAreenalla fokuksessa on Helsingin seudun menestys

Helsingin seudun maapinta-ala on vain reilun prosentin koko Suomesta, mutta täällä...

Kannanotto: Helsingin seudun maankäytön, asumisen ja liikenteen suunnitelma MAL 2023 -luonnos

Helsingin seudun kauppakamarin kannanottona esitetään seuraavaa: Yleistä MAL 2023 on strateginen...

Helsingin seudun yritykset odottavat tulevalta hallitukselta vaikuttavaa metropolipolitiikkaa 

Sosialidemokraatit alleviivasivat kampanjassaan aggressiivista vasemmisto-oikeisto-blokkijakoa ja muista isoista puolueista kaukana olevaa...