Anne Elina Akola

Olen yritysten ja ihmisten kasvun tukena toimiva yrityspedagogi ja ihmisläheisen johtamisen ammattilainen. Omaan monipuolisen työkokemuksen julkiselta ja yksityiseltä puolelta. Tähän liittyvät myös muun muassa hankehallinto, julkinen rahoitus ja markkinointiviestintä. Koulutukseltani olen kasvatustieteilijä, Coach ja aikuispedagogi. Olen myös kirjoittanut kirjan ¨Itseohjautuvuus ja intuitio – suunnistus työyhteisön supervoimiin¨(Basam Books 2020).
Mikäli yrityksesesi Advisor Boardiin kaivataan lisää tuoretta, kekseliästä, käytännöllistä ja ihmisläheistä näkemyksellisyyttä, ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Lue myös

Neuvontapalvelut: Kehysriihen vaikutukset verotukseen

Yritysverotus ja arvonlisävero Euroopan maissa on yleistynyt valtiontuki teollisuuden investointeihin. Varsinkin vihreän siirtymän verotuet ovat laajasti käytössä,...

Kolme vinkkiä osakeyhtiön veroilmoitukseen vuodelta 2020

Verohallinto on päättänyt pidentää joulukuussa 2020 tilikautensa päättäneiden yhteisöjen ja yhteisetuuksien veroilmoituksen jättöaikaa kuukaudella toukokuun 2021 loppuun saakka.

Kauppakamarin jäsenet ja asiakkaat ovat työn suola

Mari Tuovisen työ kauppakamarissa on monipuolista ja yllätyksellistä. Iso osa työstä koostuu koulutusten järjestämisestä, ulkomaankaupan asiakirjojen parissa...