Appu Haapio-Karjalainen

Olen kestävän kehityksen ja vastuullisuusjohtamisen monitaitaja 20 vuoden kokemuksella. Minulla on laaja-alainen näkemys yritysvastuun kehittämisestä ja jalkauttamisesta eri toimialoilta.

Kestävyysraportointivelvoite tulee koskettamaan isoa osaa suomalaisia yrityksiä suoraan tai välillisesti. Yritysten ja hallitusten on vahvistettava osaamistaan ja rooliaan kestävyystavoitteiden mukaisesti. Raportointiin käytettävät resurssit kannattaa kohdentaa oikein ja hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla.

Hyppään ketterästi liikkuvaan junaan ja hahmotan laajoja kokonaisuuksia nopeasti. Tunnistan olennaiset näkökohdat ja osaan priorisoida. Minulla on uskallus tuoda omia näkemyksiäni perustellusti esille. Akateeminen taustani antaa vahvan pohjan analyyttiseen ajatteluun. Uskon vahvasti tiedolla johtamiseen.

Etsin ensisijaisesti Advisory Boardia, jossa voin tarjota osaamistani kestävyyden edistämiseksi yrityksessä.

Lue myös

Päivitetty 28.6.2024: Ukrainan sodan vaikutukset yrityksiin

Olemme koonneet pakotteisiin liittyvää tietoa, tietolähteitä ja toimintaohjeita tähän artikkeliin. Venäjän aloitettua täysimittaisen hyökkäyssodan ja...

Hallitusohjelmassa Helsingin seudulle myönteisiä merkkejä 

Hallitusohjelma Vahva ja välittävä Suomi sisältää lähes kaikki merkittävät painotukset, joita kauppakamariryhmä on nostanut esiin.

Laurean avainkumppanuus: Paljon muutakin yhteistyötä kuin vain harjoittelupaikkoja 

Laurea-ammattikorkeakoulu tarjoaa yrityksille kokonaispaketin, joka sisältää opiskelijoiden harjoittelun ohella yhteistyötä kehityshankkeissa ja henkilöstön osaamisen kehittämisessä.