Eeva Rahikka

Olen digitaalisen palvelukehityksen ammattilainen, jolla on yli 20 vuoden kokemus verkko- ja mobiiliratkaisujen kehittämisestä sekä konsulttina että yrityksen sisäisenä asiantuntijana/johtajana. Omimpia alueitani ovat mm. digitaalinen strategia, käyttäjäkokemus- ja konseptisuunnittelu, palvelumuotoilu, verkkokauppa sekä innovaatiot ja uuden digitaalisen liiketoiminnan muotoilu. Myös digitaalinen markkinointi, viestintä ja sisältösuunnittelu ovat lähellä sydäntäni, samoin ketteryyden ja kokeilukulttuurin kehittäminen.

Olen työskennellyt sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioiden parissa (startupeista isoihin kansainvälisiin yrityksiin asti), ja minulla on kokemusta sekä B2B- että B2C-palveluiden kehittämisestä. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Lue myös

Business opportunities in the Philippines

The Philippines Government agency is looking for partners to ICT projects on smart and green technologies and digitisation.

Bluefors ammentaa kasvua suomalaisesta osaamisesta

Kvanttitietokoneiden jäähdytyslaitteita valmistava Bluefors mieltyi Helsinkiin, sillä läheltä löytyy tarvittavaa huippuosaamista yrityksen tutkimus- ja tuotekehitykseen.

Keskuskauppakamari: Pysäytetään tauti, ei terveitä työntekijöitä

Suomen ja Viron Keskuskauppakamarit lähettivät tänään yhteisen kirjeen Viron tänään työssään aloittavalle pääministerille Kaja Kallakselle sekä Suomen pääministerille Sanna Marinille.