Janne Vainikainen

Olen tietojohtamisen ekonomi ja kehittämisen ammattilainen. Tällä hetkellä toimin ZEF Oy:n operatiivisena johtajana ja olen lisäksi yhdessä yrityksessä Advisory Boardin jäsenenä. Olen toiminut puolet työurasta B2B:n ja puolet julkisen sektorin johdon ja kehittämisen tehtävissä, yhteensä jo 17 vuoden ajan. HAB-sertifikaatin lisäksi olen Lean Six Sigma Black Belt. Elinikäisen oppimisen käytännön toimijana olen tehnyt parikin strategista johtamista sivuavaa maisterin tutkintoa plus eMBA:n.

Keskustelen mielellään myös avautuvista paikoista muissa Advisory Boardeissa. Tuon Advisory Boardiin näkemystä asiakaskokemuksen johtamisesta, Rev Opsista, toki myös Leaneistä toimintamalleista ja tarvittaessa julkisen sektorin myynnin strategioista.

Lue myös

Neuvontapalvelut: Kesällä voimaan tulevia työlainsäädännön muutoksia

Työturvallisuuslakiin on tulossa 1.6.2023 alkaen muutoksia, joiden taustalla on tavoite työllisyysasteen nostamisesta ja ikääntyvien työntekijöiden työurien pidentämisestä.

Johtamisen ajankohtaispäivä kannusti kyselemään, kuuntelemaan ja oppimaan

Helsingin seudun kauppakamarin jo perinteeksi muodostuneessa johtamisen ajankohtaispäivässä katsottiin tiukasti tulevaisuuteen, mutta järjestelyissä otettiin askeleita...

Henkilöstöyrityksen karu varoitus: Nyt on globaali sota osaajista käynnissä, Suomella on viimeinen hetki herätä

Tuoreessa jaksossa pohditaan, miten EU:n sisämarkkinat elpyvät koronapandemiasta ja miten sekä...