Juha Pihanen

Tuottaja, näyttelijä, yrittäjä, bönde. Olen luova lisä tiimiisi, jos yrityksesi on uusi, taitekohdassa, kansainvälistymässä tai haet muuten uutta näkökulmaa yritykseesi tai viestintääsi. Merkitykset, arvot ja tarinat ovat nykyään vähintään yhtä iso osa tuotetta kuin sen tekniset ominaisuudet. Hankerahoitus, lobbaus ja kansainvälisyys ovat myös erityisosaamistani, puhun parin ulkomaisen kielen lisäksi sujuvaa TEMmiä eli poliittista kapulakieltä.

Olen tuottanut ja tehnyt eläväksi mitä erilaisimpia tarinoita – teatterin, tanssin, musiikin, videon, verkon, urheilun ja virtuaaliavustajankin keinoin. Ja näytellyt mm. neljän Oscar-voittajan kanssa. Nyt työnäni ovat verkko-oppimisen ja -viestinnän sisällöt omassa firmassani, TopLine Mediassa. Osaan katsoa asioita eri näkökulmista, löytää ja kiteyttää uusia sanoituksia. Kirjoittaa tarinoita, jotka sitouttavat ja luovat merkityksiä.

Reilu vuosikymmen maailman metropoleissa antoi kyvyn katsoa asioita ulkopuolisin silmin. Viime vuodet johtavassa IT-firmassa ja verkkosisältöjen parissa taas ovat opettaneet näkemään hypen ja todellisuuden eron vaikkapa teknologian kehityksessä. Katseeni on tulevaisuudessa mutta fokus tässä ja nyt.

Lue myös

Neuvontapalvelut: Asiakkaan maksuongelmista aiheutuneet luottotappiot

Maailman tilanne muuttuu koko ajan. Kaikilla yrityksillä ja perheillä ei mene taloudellisesti hyvin. Jäävätkö laskunne maksamatta?

Viikon kysymys: irtisanomisajan pituus

Viikon kysymys tuo vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Ihmisoikeuskoulutukset keväällä 2021

Ihmisoikeussitoumus on Keskuskauppakamarin rakentama, ihmisoikeusvastuun toteuttamiseen ja parantamiseen tarkoitettu järjestelmä, joka on suunnattu Suomessa toimiville yrityksille ja...