Raili Hilakari

Verkostot ovat kaikessa tärkeitä. Niitä pitää rakentaa ja ylläpitää. Ikinä ei tiedä, mitä kulman takana odottaa. Tätä ilosanomaa olen aina halunnut toteuttaa ja jakaa.

Julkiset hankinnat ovat seuranneet minua jo monta vuotta eri organisaatioissa. Olen ollut näköalapaikoilla, joista viimeksi Hansel Oy:n varatoimitusjohtajana ja tällä hetkellä taas KL-Kuntahankinnat Oy:n kipparina.

Juristina tunnen kohtuullisen hyvin hankintajuridiikan kiemuroita ja tarjouskilpailujen prosesseja. Tyylipuhdas pykäläosaaminen on olennainen mauste kilpailutukisissa, mutta ei takaa onnistunutta hankintaa. Osaavien sopimustoimittajien sekä laatu- ja hintatietoisten asiakkaiden kanssa viimeistellään vaikuttava ja vastuullinen sekä vihreää siirtymää tukeva lopputulos.

Olen vanhusten asumispalveluita tuottavan Foibekartanon johtoryhmän sparraajana toimivassa Advisory Boardissa. Tässä roolissa saan osallistua säkenöiviin ja innovoiviin keskusteluihin tällä vaativalla palvelusektorilla, jossa kaikkein tärkein on talon asukas ja hänen kotinsa. Enontekiön lentoaseman hallitustyö tempaisi minut mukaan parisen vuotta sitten. Taas uusi verkosto, jossa kehittämisen kattona on vain taivas.

Mikäli haluat keskustella kanssani julkisista hankinnoista ja mahdollisuuksista osallistua niihin, olen mielelläni käytettävissä. Voisin myös tuottaa lisäarvoa hankintatoimen ja hankintaosaamisen kehittämiseen vaikkapa uusien mallien sparraajana hyvinvointialueilla ja muissa toimijoissa.

Tavoitat minut raili.hilakari@gmail.com tai +358 50 544 7262

Lue myös

Johtajuuden Naiskamari: Yhteinen tulevaisuudenkuva vahvistaa yritysten menestystä

Naisverkoston kutsuvierastilaisuudessa verkostoiduttiin, keskusteltiin ja kuultiin inspiroivia naisjohtajia. Kauppakamarista yhteinen tulevaisuuskuva Helsingin seudulle Helsingin seudun...

Elinkeinoelämän suhdannenäkymät paranevat nyt palveluiden vetämänä

EK:n heinäkuun Suhdannebarometrin perusteella suomalaisyritysten suhdannetilanne on jatkanut paranemistaan kesän aikana. Koronasta eniten kärsinyt palveluala on nyt myös nousemassa jaloilleen.

Ihmisoikeuskoulutukset keväällä 2021

Ihmisoikeussitoumus on Keskuskauppakamarin rakentama, ihmisoikeusvastuun toteuttamiseen ja parantamiseen tarkoitettu järjestelmä, joka on suunnattu Suomessa toimiville yrityksille ja...