Rami Setälä

Kokemukseni määrittää elämä ja johtaminen kasvuyhtiöissä viimeisen yli 15 vuoden ajan. Kasvu on ollut vuosittain yli 30% ja kokemusta 8-8000 hengen organisaatioista oman organisaation ja asiakkuuksien kautta. Erityisesti olen kiinnostunut tuomaan osaamistani kasvuyhtiöihin tai kasvua tulevaisuudessa hakeviin yhtiöihin.

Asiakastyön kautta olen perehtynyt moneen toimialaan terveydestä teknologiaan ja logistiikasta softafirmoihin. Asiakastyön keskiössä ovat olleet johtamisen kehittäminen, HR-työn organisointi sekä hallinnollisten prosessien järjestäminen toimivasti ja tehokkaasti.

Pystyn tuomaan osaamista ja näkemystä laajasti kasvuyhtiöistä sekä johtamisen, toiminnan kehittämisen, HR:n että hallinnollisten asioiden järjestämisen näkökulmasta.

Lue myös

Chambercast: Miten yhdistetään metakognitiiviset taidot ja ikädiversiteetin mahdollisuudet, Timo Vatanen?

Jaksossa pohditaan, millainen on metakognitiivisesti taitava henkilö. Miten nämä taidot vaihtelevat...

Vietnam tarjoaa lukuisia liiketoimintamahdollisuuksia suomalaisille yrityksille

Yksi Kaakkois-Aasian suurimmista ja nopeimmin kasvavista markkinoista on Vietnam, jonka talous on toipunut hyvin pandemian...

Osaavan työvoiman liikkuvuus on turvattava

Työvoiman maahantulo on sallittava erityisesti kasvu- ja osaajapula-aloille sekä muihin elinkeinotoiminnan kannalta kriittisiin töihin. Samalla on hoidettava...