Artikkelikuva

KoulutusOnline pitää osaamisen ajan tasalla

Verkko-opiskelu on tunnetusti päivän sana. Kauppakamarin KoulutusOnlinen avulla pidät osaamisen tiukasti ajan hermolla olipa kyse esimerkiksi työsuhdeasioista, taloushallinnosta, asiakaspalvelusta tai esimiestyöstä.

Tuttu juttu monella työpaikalla: tarjolla olisi kiintoisa koulutuspaketti omalta alueelta, mutta kalenteri on jo valmiiksi täynnä erilaisia työkiireitä. Usein ainoaksi vaihtoehdoksi jääkin odotella seuraavaa ”lukukautta” ja uutta kurssia toivoen, että kalenterissa olisi silloin hieman väljempää.

Tämä pulma on tullut tutuksi myös Helsingin seudun kauppakamarissa, joka viime keväänä avasi KoulutusOnline-palvelun. Se sisältää noin 150 erilaista koulutusta, joiden aihealueina ovat muun muassa työsuhdeasiat, palkanlaskenta, kirjanpito, verotus, viestintä sekä yleisimpien toimisto-ohjelmistojen käyttö.

Käytännössä tarjolla on tiiviitä videomuotoisia koulutuksia, joissa äänessä ovat kauppakamarin omat asiantuntijat ja valitut yhteistyökumppanit.

Helppoa ja tehokasta tiedonhankintaa

Sisällöntuotannosta vastaavan teknisen toimittajan Kati Hietamiehen mukaan verkkopalvelussa on ajateltu nimenomaan käyttäjänäkökulmaa. KoulutusOnlinessa opiskelu ei katso aikaa eikä paikkaa ja kursseista voi valita juuri itselleen sopivimmat.

– Videot ovat tarkoituksella lyhyitä, joten niitä voi katsoa itselleen sopivassa rakosessa ja haluamissaan pätkissä. Lisäksi ne toimivat myös tableteilla ja älypuhelimilla, Hietamies kertoo. KoulutusOnline pitää osaamisen ajan tasalla

Kiinnostavista koulutuksista voi koota itselleen soittolistoja ja tarjolla on myös tasotestejä, joiden perusteella palvelu suosittelee uusia sopivia kursseja. Omaa edistymistään voi puolestaan seurata erillisen raporttityökalun avulla.

Selkeää säästöä myös työnantajalle

Työnantajaa kiinteähintainen verkkopalvelu auttaa ennakoimaan vuosittaisia koulutuskuluja. Se säästää myös aikaa ja rahaa, kun henkilöstön ei tarvitse matkustaa toiselle koulutuspaikkakunnalle. Lisenssin voi hankkia useammalle käyttäjälle tai tarvittaessa koko henkilöstölle riippumatta heidän toimipaikastaan.

Työnantaja voi seurata palvelussa myös koko yrityksen käyttäjien edistymistä, suoritettuja kursseja ja tuloksia. Palvelusta saatavien raporttien perusteella voi hakea koulutusvähennystä.

– Sisältöä kehitetään ja päivitetään jatkuvasti ajankohtaan sopivilla aiheilla. Siksi tarjontaa kannattaa käydä kurkkimassa tasaisin väliajoin, Hietamies vinkkaa.

KoulutusOnline Kauppakamarista

Tutustu palveluun, tarjontaan ja tilausvaihtoehtoihin

 

Katso esittelyvideo palvelusta:

osaamisen, tiedonhankintaa, työnantajalle, Verkko-opiskelu, KoulutusOnline

 

 

Lue myös

Suomalainen Kirjakauppa hyödyntää KoulutusOnlinea henkilöstönsä kouluttamisessa 

Koulutusmyönteisyys on tärkeä voimavara nykyaikaisessa työelämässä. Jatkuva oppiminen ja osaamisen kehittäminen ovat olennaisia tekijöitä, jotka...

Case: Staria & KoulutusOnlinen monet hyödyt

Staria on suomalainen, vuonna 2003 perustettu yritys, jonka omistavat yrityksen henkilöstö ja kotimainen Vaaka Partners. – Laajan...

Valmet – KoulutusOnlinen aktiivikäyttäjä

Valmet panostaa työnantajana henkilöstönsä kouluttamiseen ja kehittämiseen. 1.9.2020 alkanut KoulutusOnlinen käyttö on lähtenyt yrityksessä poikkeuksellisen upeasti; lähes...