Anna Mari Leinonen Keuda

KoulutusOnline täydentää opettajan työtä

Keudassa hyödynnetään KoulutusOnlinea osana opetusta. Verkkokoulutukset toimivat loistavana opintomateriaalina niin opiskelijoille kuin opettajillekin.

– Keudassa on hyödynnetty KoulutusOnlinen tarjoamia koulutuksia mukavasti. Vuonna 2021 kokonaiskäyttö oli vilkasta. Opiskelijat kirjautuivat sähköpostilla suoraan palveluun ja opiskelivat sisältöjä noin 1500 tuntia ja sen lisäksi opettajat upottivat palvelun videoita rikasteiksi omiin kursseihin Keudan Pinjassa. Suosituimpia kursseja ovat olleet digitaitojen sisällöt: Excel, Word ja OnDrive.”

– Verkkokoulutukset ovat hyvin tärkeä osa opetusta. Toimin vuosia sitten verkko-opetuksen kehittäjänä Opetushallituksessa ja olen myös väitellyt digitaalisuuden hyödyntämisestä oppimisen tukena, joten digisisällöt ja niiden kehittäminen ovat sydäntäni lähellä, rehtori Anna Mari Leinonen Keudasta sanoo.

Digitalisaatio tuli jäädäkseen

Keudassa strategiana on digitaalinen vaikuttaminen ja sen mahdollisuudet. Digitalisaatiota hyödynnetään paljon päivittäisessä opetuksessa. Muun muassa yrittäjyyden ja johtamisen opinnot ovat käytössä KoulutusOnlinessa.

– KoulutusOnlinen käyttö on helppoa. Linkki löytyy intrastamme ja materiaalia pystyy hyödyntämään oman tarpeensa mukaan opetuksessa tai opiskella itse työn ohessa. Kukin opettaja pystyy rakentamaan saatavilla olevien verkkokurssien myötä oman opetuskokonaisuuden, Leinonen summaa.

Keudassa on huomattu, että verkkokoulutukset avaavat uusia mahdollisuuksia opiskeluun välimatkoista riippumatta.

– Verkko-opiskelu ja erilaiset hybridimallit ovat tulevaisuutta. Ammatillisessa koulutuksessa digitaalisen oppimisen yhdistäminen työelämässä oppimiseen mahdollistaa opiskelua joustavasti lähes ajasta ja paikasta riippumatta. Välttämättä ei tarvitse juurikaan matkustaa Keudan oppimisympäristöihin. Verkkoympäristö avaa uusia mahdollisuuksia ja tuo monimuotoisuutta opiskeluun.

Yli 300 koulutusta verkossa – opiskele missä ja milloin vain – KoulutusOnline.
Alkaen 79 €/kk. Kysy tarjousta usealle käyttäjälle myynti@helsinki.chamber.fi.

Lue myös

Case: Staria & KoulutusOnlinen monet hyödyt

Staria on suomalainen, vuonna 2003 perustettu yritys, jonka omistavat yrityksen henkilöstö ja kotimainen Vaaka Partners. – Laajan...

Valmet – KoulutusOnlinen aktiivikäyttäjä

Valmet panostaa työnantajana henkilöstönsä kouluttamiseen ja kehittämiseen. 1.9.2020 alkanut KoulutusOnlinen käyttö on lähtenyt yrityksessä poikkeuksellisen upeasti; lähes...

KoulutusOnline toi joustavuutta kouluttautumiseen

Pharmac Finland Oy aloitti KoulutusOnlinen käytön helmikuussa 2020. Vielä tuolloin kukaan ei oikein tiennyt mitä koronakevät toisi...