Puhelin miehen kädessä ja tietokone pöydällä.

Mikrokursseja pk-yrittäjille

Helsinki-Uusimaa – Kestävä ja digitaalinen yrittäjyysalue 2021–2022 -hanke (3UAS4EER) on kolmen ammattikorkeakoulun eli Laurean, Haaga-Helian ja Metropolian yhteishanke, jossa edistetään digitaalisuutta ja kestävää kehitystä tukevaa yrittäjyyttä.

Hankkeen aikana kehitetään muun muassa innovatiivisten julkisten hankintojen suunnittelun toimintamalli, virtuaalisia mikrokursseja, kampushautomotoimintaa sekä digitalisoidaan 10Days100Challenges -opiskelijahaastekilpailu.

Hanke liittyy Uudenmaan yrittäjyysvuoteen, jonka tavoitteena on tukea alueen pienten ja keskisuurten yritysten digivihreän kasvun edellytyksiä, elpymistä koronapandemiasta ja ilmastoneutraaliuden saavuttamista vuoteen 2035 mennessä.

Helsingin seudun kauppakamari tukee hanketta ja on mukana ohjausryhmässä.

Osana yrittäjyysaluevuotta sekä 3UAS4EER-hanketta pk-yrityksille on tarjolla maksuttomia mikrokursseja, joiden avulla yritys voi kehittää omia palveluita sekä vastata paremmin asiakkaiden odotuksiin. Mikrokurssit ovat joustavia ja personoituja tapoja kehittää ja päivittää omaa osaamista.

Mikrokurssien teemoina ovat palvelumuotoilu, kestävä kehitys, alustatalous ja digimarkkinointi.

Kurssit järjestetään verkossa vuoden 2022 aikana, joten niitä voi suorittaa itsenäisesti omaan tahtiin.


Lisätietoja ja ilmoittautuminen


Helsingin seudun kauppakamarin
koulutuksia, tapahtumia ja digitaalisia palveluita

Lue myös

Toimitusjohtajalta: Miten Helsingin ydinkeskustaa pitäisi elävöittää?

Ydinkeskustassa oleskellaan lähtökohtaisesti neljästä syystä: töissä, viettämässä vapaa-aikaa, matkailijana tai asukkaana. Helsingin keskusta on Suomen...

Business Espoon Elinkeinofoorumissa pureuduttiin osaamispääomaan

Business Espoon perinteisessä Elinkeinofoorumissa tehtiin keskiviikkona 18.4. historiaa. Dipolin saliin ja livestream-linjoille oli ilmoittautunut ennätysyleisö...

Taimiteko työllistää ja tekee hyvää

4H Suomen Taimiteko palkittiin Keskuskauppakamarin järjestämässä Vuoden vastuullisuusteko –kilpailussa 4.11.2021. Kilpailu järjestettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa.