Puhelin miehen kädessä ja tietokone pöydällä.

Mikrokursseja pk-yrittäjille

Helsinki-Uusimaa – Kestävä ja digitaalinen yrittäjyysalue 2021–2022 -hanke (3UAS4EER) on kolmen ammattikorkeakoulun eli Laurean, Haaga-Helian ja Metropolian yhteishanke, jossa edistetään digitaalisuutta ja kestävää kehitystä tukevaa yrittäjyyttä.

Hankkeen aikana kehitetään muun muassa innovatiivisten julkisten hankintojen suunnittelun toimintamalli, virtuaalisia mikrokursseja, kampushautomotoimintaa sekä digitalisoidaan 10Days100Challenges -opiskelijahaastekilpailu.

Hanke liittyy Uudenmaan yrittäjyysvuoteen, jonka tavoitteena on tukea alueen pienten ja keskisuurten yritysten digivihreän kasvun edellytyksiä, elpymistä koronapandemiasta ja ilmastoneutraaliuden saavuttamista vuoteen 2035 mennessä.

Helsingin seudun kauppakamari tukee hanketta ja on mukana ohjausryhmässä.

Osana yrittäjyysaluevuotta sekä 3UAS4EER-hanketta pk-yrityksille on tarjolla maksuttomia mikrokursseja, joiden avulla yritys voi kehittää omia palveluita sekä vastata paremmin asiakkaiden odotuksiin. Mikrokurssit ovat joustavia ja personoituja tapoja kehittää ja päivittää omaa osaamista.

Mikrokurssien teemoina ovat palvelumuotoilu, kestävä kehitys, alustatalous ja digimarkkinointi.

Kurssit järjestetään verkossa vuoden 2022 aikana, joten niitä voi suorittaa itsenäisesti omaan tahtiin.


Lisätietoja ja ilmoittautuminen


Helsingin seudun kauppakamarin
koulutuksia, tapahtumia ja digitaalisia palveluita

Lue myös

Pääkaupunkiseudun ja Keski-Uudenmaan sparrausohjelmaan valittiin yhteensä 30 yritystä

Pääkaupunkiseudun ja Keski-Uudenmaan sparrausohjelmien tavoite on tarjota uusia toimintamalleja ja luoda verkostoja, joiden avulla yrittäjät voivat parantaa oman liiketoimintansa kasvunäkymiä.

Maailmantilanne ja turvallisuus aiheina Elinkeinofoorumissa

Kriisistä kasvuun -teemalla Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä puhui luottavaisesti Espoon kehityksestä. Hän uskoi, että Espoon kasvu jatkuu...

Kokemusten talo yhdistää tilat ja sisällöntuottajat

Meksikon maisemia tex mex-ravintolaan, virtuaalisia nuoruusmuistoja vanhainkotiin tai viikoittain vaihtuvaa värimaailmaa toimistoympäristöön. Siinä muutama idea, jotka voivat...