Verkostosta voimaa ja kasvua

Haluamme tarjota jäsenillemme aina parasta mahdollista palvelua. Tutustu monipuoliseen tarjontaamme.

Digitaaliset palvelumme KauppakamariNyt, KauppakamariTieto, KauppakamariVerkosto, KauppakamariKauppa ja KoulutusOnline ovat jäsentemme käytössä missä tahansa ja milloin tahansa.

Kauppakamarin palvelut perustuvat ajantasaiseen tietoon, notkeaan toimintaan ja toimiviin verkostoihin, joten pystymme tarjoamaan jäsenillemme aina parasta mahdollista palvelua.

Tietoa työsi tueksi

KauppakamariTieto on talous- ja henkilöstöhallinnon ammattilaisten työkalu, joka varmistaa, että käytössäsi on aina ajantasainen ja oikea tieto työssäsi tarvitsemista asioista.

Ammattikirjaston lisäksi löydät KauppakamariTiedosta myös asiantuntijoiden kirjoittamia ajankohtaisia artikkeleita ja Vastauspankki-osion.

Yhteistyökumppaneita

KauppakamariVerkostossa verkostoidut digitaalisesti sekä löydät yhteistyökumppaneita kaikkien Suomen kauppakamareiden jäsenistä. 

Verkostoidu KauppakamariVerkostossa
Yhteistyökumppaneita
Koulutuksia, kirjoja ja tapahtumia

KauppakamariKauppa on väyläsi palveluidemme ääreen. Ilmoittaudu koulutuksiin, osta kirjoja, liitty klubeihin tai tilaa verkkopalveluitamme.

Tutustu valikoimaan KauppakamariKaupassa
Yhteistyökumppaneita
Koulutuksia ja verkkokursseja

KoulutusOnlinen verkkokursseilla koulutat itseäsi eri alojen huippuasiantuntijoiden opastamana ajasta ja paikasta riippumatta.

Tutustu KoulutusOnlineen
Koulutuksia ja verkkokursseja
Ajankohtaisia asioita

Verkkomediamme KauppakamariNyt tarjoaa sinulle hyödyllisiä artikkeleita ja ajantasaisia tietoa.

Lue KauppakamariNyt
Koulutuksia ja verkkokursseja