fiiliskuvafiiliskuva
Parasta mahdollista palvelua myös verkossa

Digitaaliset palvelut

Haluamme tarjota jäsenillemme aina parasta mahdollista palvelua myös verkossa. Digitaaliset palvelumme KauppakamariTieto, Ammattikirjasto ja KoulutusOnline tarjoavat ajantasaista tietoa ja koulutusta missä tahansa ja milloin tahansa. KauppakamariVerkosto on jäsentemme kohtaamispaikka verkossa.

Kauppakamarin palvelut perustuvat ajantasaiseen tietoon, notkeaan toimintaan ja toimiviin verkostoihin, joten pystymme tarjoamaan jäsenillemme aina parasta mahdollista palvelua. Kauppakamarin jäsenenä saat ainutlaatuiset digipalvelumme käyttöösi huippuedullisesti ja kehität osaamistasi.

KauppakamariKauppa: väyläsi digitaalisten palveluidemme ääreen

KauppakamariKauppa on väyläsi palveluidemme ääreen. KauppakamariKaupassa ostat koulutuksia jäsenetuhintaan, tilaat painetut ja sähköiset kirjat, voit ilmoittautua jäsentapahtumiin, liittyä Johtajaklubiin sekä tilata kaikkia digitaalisia palveluitamme.

KauppakamariTieto: ajankohtaistietoa työsi tueksi

KauppakamariTieto on ammattilaisen verkkotietopankki liiketoiminnan eri osa-alueiden käyttöön. Se sisältää keskeisen tiedon taloushallinnosta, palkoista, verotuksesta, työsuhdeasioista, juridiikasta ja ulkomaankaupasta. 

KauppakamariTiedosta löydät aina ajantasaiset verkkoteokset, ammattikirjat sähköisinä kokoelmina, asiantuntijoidemme ylläpitämän vastauspankin ja ajankohtaiset asiantuntija-artikkelit. 

Tutustu KauppakamariTietoon
KauppakamariTieto: ajankohtaistietoa työsi tueksi

Ammattikirjasto: ammattikirjoja sähköisinä kokoelmina

Julkaisemme ammattikirjat sähköisinä kokoelmina Ammattikirjastossa, josta löydät kuusi kokoelmaa: Johtaminen; Juridiikka; Myynti, markkinointi ja viestintä; Talous; Työsuhde ja Ulkomaankauppa.

Voit lukea uutuuskirjat ja uudistetut painokset heti niiden ilmestyttyä, ja etsiä tietoa monipuolisilla hakutoiminnoilla. Ammattikirjasto on mukanasi sähköisenä ja käytössäsi aina, kun sitä tarvitset.  

Lue lisää Ammattikirjastosta
KauppakamariTieto: ajankohtaistietoa työsi tueksi

KoulutusOnline: satoja koulutusvideoita jokaiselle yrityksesi oppijalle

KoulutusOnlinen koulutusvideoilla oppiminen on helppoa; opiskele työn lomassa, kuuntele vaikka lenkillä tai opiskele yhdessä tiimin kanssa sijainnista riippumatta. Videoilla kouluttavat muun muassa kauppakamarin omat asiantuntijat ja lakimiehet.

KoulutusOnline sisältää koulutusvideoita mm. johtamisesta ja esimiestyöstä, työsuhdeasioista, taloudesta, digitaidoista sekä työelämätaidoista – ja lisää on tulossa!

Tutustu KoulutusOnlineen
KoulutusOnline: satoja koulutusvideoita jokaiselle yrityksesi oppijalle

Koulutuksen kausikortti (12 kk)

Koulutuksen kausikortilla voit osallistua vuoden aikana lähes kaikkiin Helsingin seudun kauppakamarin etäkoulutuksiin, joiden kesto on enintään yksi päivä. Kausikorttikestotilaukseen sisältyy jopa 150 etäkoulutusta vuodessa.

Laajenna osaamistasi ja poimi ajantasainen tieto sekä itseäsi kiinnostavat etäkoulutukset kalenteriisi. Oletpa tulevaisuuden moniosaaja tai oman alasi rautainen ammattilainen, etäkoulutusten kausikortin tilaajana hyödyt isosti!

Lue lisää Koulutuksen kausikortista
Koulutuksen kausikortti (12 kk)

KauppakamariVerkosto: yhteistyökumppaneita ja verkkonäkyvyyttä

KauppakamariVerkostossa verkostoidut digitaalisesti sekä löydät yhteistyökumppaneita kaikkien Suomen kauppakamareiden jäsenistä. 

KauppakamariVerkosto
Koulutuksen kausikortti (12 kk)