Verkostoidu ja näy

Verkostoidu ja näy

Helsingin seudun kauppakamarin jäsenenä olet osa kasvavaa verkostoamme ja potentiaalinen kumppani verkostomme muille jäsenille. Verkko- ja printtinäkyvyyden palveluidemme avulla tavoitat myös potentiaalisia asiakkaita sekä yhteistyökumppaneita.

Verkostoidu maksuttomissa jäsentapahtumissa

Kauppakamarin jäsentapahtumissa pääset tapaamaan muita kauppakamarilaisia sekä kuulemaan ja keskustelemaan yritysten kilpailukyvyn ja toimintaympäristön kehittämiseen liittyvistä teemoista. Jäsentapahtumat ovat maksuttomia ja avoimia myös muille sidosryhmille.

Lue lisää jäsentapahtumista
Kaikki jäsenet yhdessä osoitteessa – KauppakamariVerkosto.fi

KauppakamariVerkosto on Suomen kauppakamareiden yhteinen digitaalinen jäsenhakemisto. Voit etsiä lähes 20 000 jäsenprofiilin joukosta luotettavia yhteistyökumppaneita, markkinoida tuotteitasi ja palveluitasi ja parantaa yrityksesi verkkonäkyvyyttä.

Siirry KauppakamariVerkostoon
Löydä kansainvälisiä yhteistyökumppaneita

Entreprise Europe Network (EEN) auttaa  monin tavoin kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kartoittamisessa uusien liiketoimintamahdollisuuksien luomiseksi. Yrityskontaktipörssi (Partnering Opportunities Database) sisältää tuhansia yritysprofiileja eri toimialoilta.

Tutustu EEN-palveluihin
Johtajaklubista inspiraatiota ja vertaistukea

Kauppakamarin Johtajaklubi tarjoaa vahvan luottamusverkoston kaikenkokoisten yritysten johtajille ja päälliköille. Klubissa tapaat säännöllisesti kollegoita, joilla on samanlaiset intressit ja samoja haasteita. Voit liittyä mukaan milloin vain – vaikka heti!

Tutustu Johtajaklubiin

Näkyvyyttä verkossa ja printissä

Tavoita asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ilmoituspalveluidemme avulla.

Näy verkossa

Jäsenprofiili+

KauppakamariVerkosto on helppo ja nopea haku- ja verkostoitumispalvelu, josta löytyvät kaikkien Suomen kauppakamarien jäsenyritykset. Perustiedot kattava Jäsenprofiili on KauppakamariVerkostossa kaikille jäsenyrityksille maksuton.

Maksullinen Jäsenprofiili+ on lisäpalvelu, joka sisältää kaikki Jäsenprofiilin perustiedot sekä useita näkyvyyttä tehostavia tietoja ja lisäominaisuuksia. Jäsenprofiili+ ostaneet voivat mm. kertoa organisaationsa toiminnasta, tuotteista ja palveluista laajemmalla kuvauksella ja jättää rajattomasti ilmoituksia KauppakamariVerkostoon.

Tutustu Jäsenprofiili+ mahdollisuuksiin KauppakamariKaupassa!

Näy printissä

Toimialailmoitus Vuosikirjassa 2024

Kerran vuodessa ilmestyvään Vuosikirjaan on listattu kaikki Helsingin seudun kauppakamarin jäsenyritykset. Se tavoittaa Helsingin metropolialueen tärkeimmät päättäjät ja vaikuttajat. Ilmoitus Vuosikirjassa tuo yrityksellesi näkyvyyttä.

Haluatko näkyä vuoden 2024 Vuosikirjassa? Ota yhteyttä:

Pekko Mörö pekko.moro@helsinki.chamber.fi,
Pekka Kujansivu pekka.kujansivu@helsinki.chamber.fi 

tai yhteyspäällikkö Mikko Mattila mikko.mattila@chamber.fi,
p. 09 2286 0249 tai 040 559 1304.