Johtajuuden Naiskamari

Johtajuuden Naiskamari

Johtajanainen, kannat vastuuta tiimisi menestyksestä, kasvusta ja hyvinvoinnista. Mutta kenen kanssa sinä puhut asioista niiden oikeilla nimillä? Kuka sparraa sinua? Ketä sinä inspiroit?

Johtajuuden Naiskamari on pari kertaa vuodessa järjestettävä tilaisuus, joka tuo yhteen sekä nykyisiä vahvoja vaikuttajanaisia että sellaiseksi matkalla olevia. Samalla se tarjoaa tilaisuuden kuulla omakohtaisia johtajakokemuksia sekä puhua avoimesti johtajuuden mahdollisuuksista ja haasteista.

Tilaisuuksien puhujat ovat korkean tason naisjohtajia, jotka jakavat rehellisesti tarinansa. He kertovat muun muassa uransa käännekohdista, näkemyksistään ja opeistaan sekä ennen kaikkea urapoluistaan vahvaan johtajuuteen, rohkaisten muita samaan. 

Ajankohtaista

Keskuskauppakamarin Naisjohtajakatsaus 1/2024: Naiset pörssiyhtiöiden johdossa – kansainvälinen vertailu: katsauksessa vertaillaan naisten osuuksia pörssiyhtiöiden hallituksissa, toimitusjohtajina ja johtoryhmissä eri valtioissa. Vertailumaina ovat muut EU- ja ETA-valtiot sekä Iso-Britannia ja Yhdysvallat.

HALUATKO MUKAAN? OLE YHTEYDESSÄ

Saija Äikäs johtaja

Espoon toimisto
Johtajuuden Naiskamari

050 492 5854
saija.aikas(at)helsinki.chamber.fi

Sara Järvinen viestintäasiantuntija

045 7820 6707
sara.jarvinen(at)helsinki.chamber.fi