Hyväksytty Advisory Boardin (HAB) rekisterilomake

Hyväksytty Advisory Boardin (HAB) rekisterilomake

Kaikilla HAB-sertifikaatin (linkki avautuu KauppakamariKauppa.fi-palveluun) suorittaneilla on mahdollisuus täyttää tietonsa julkiseen Hyväksytty Advisory Boardin -rekisteriin ja liittää siihen myös halutessaan videoesittelyn alla olevan lomakkeen kautta.

Jos haluat jättää tietosi rekisteriin, huomioithan: Lähettämällä lomakkeen hyväksyt, että tietosi tallennetaan julkiseen Hyväksytty Advisory Board-rekisteriin. Rekisteri on julkinen ja on saatavilla Helsingin seudun kauppakamarin verkkosivuilta. Tästä julkisesta rekisteristä yritykset voivat etsiä eri alojen osaajia advisory boardeihinsa. Helsingin seudun kauppakamarin tietosuojaselosteessa on kerrottu tarkemmin miten ja mihin käyttötarkoituksiin käsittelemme henkilötietoja (Tietosuoja Helsingin seudun kauppakamarissa).

Oman profiilin päivittäminen

Jos haluat päivittää rekisteristä jo löytyvää profiiliasi, lähetäthän päivitettävät tiedot asiakaspalveluumme: asiakaspalvelutiimi@helsinki.chamber.fi. Alla olevan lomakkeen kautta voi lisätä vain uusia profiileja HAB-rekisteriin.